Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 800 ezres fizetés mellett...

Ha 800 ezres fizetés mellett úgy érzem, hogy a balaton sound nem fér bele, akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés

2018-ban elvitt az akkori csajom, bár akkor még csak 370-et kerestem 28 évesen. Emlékszem 80 ezer volt egy hétre egy apartman, a bérlet meg 100 körül (VIP)?

Azóta is elmentem 2-2 napokra, amikor még gombokért is tudtam korrekt szállást a parton 10 percre a bejárattól, de mostmár tényleg pofátlannak tartom, hogy a korábbi években és egyébként a sound-on kívüli időben ~15 ezer forintos apartmanok 50-60 ezreket kérnek és ráadásul ki kell venni 4-5 napokra. MIWAN?

Akkor ezt hogyan fizetik meg 16 évesek vagy pályakezdők? Biztosan én csinálok valamit rosszul.

Nem mintha egyébként bármilyen pozitív energiájú emberrel találkoztam volna az egész soundon, helyette nyeltük a port, fizettünk a levegővételért is kb, valamint szagoltuk a rohadó kukákat.

"néha" jó volt a zene, meg menőzhettem az akkori csajommal mert jól nézett ki, de ennyi.

Oké, hogy infláció, de a balaton soundra járó belgák és hollandoknál nincsen akkora infláció mint amennyit a sound emelt, ráadásul a covid miatt kimaradt 2 év alatt feljött az új 16 éves látogatók generációja, akik meg a mostani árhoz tudnak viszonyulni csak.

2023. máj. 7. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

ember, azért attól kicsit messze vagyok hogy egy random magyar fesztivál ne férjen bele, ennek sokkal inkább ELVI oka van már

nézzük máshogy:

ha a bmw x5ök egy év alatt 60 millióval többe kerülnének, akkor mennyien sírnának, hogy nem fér bele?

2023. máj. 8. 09:53
 22/53 anonim ***** válasza:
46%
Nincs semmi elvi oka, egyszerűen nem engedheted meg magadnak a fesztiválozást, nem keresel eleget hozzá, elhiszem hogy irigyeled azokat akiknek ez megadatok. Dolgozz keményen, dolgozz többet és akkor egyszer majd neked is valóság lesz egy fesztivál, nem csak egy távoli álom4
2023. máj. 8. 10:07
 23/53 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy a gyakorikerdeseken kell osszad az észt, hogy kicsit úgy tudd érezni, hogy van beleszólásod a világ működésébe, de csak jelzem, hogy ez illúzió ;(
2023. máj. 8. 10:11
 24/53 anonim ***** válasza:
33%
800 ezres fizu semmi. Sajnos így a fesztiválozás nem neked való, mert ebbe a pénzbe nem fér bele. Keress jobban fizető melót.
2023. máj. 8. 11:25
 25/53 anonim ***** válasza:
88%

Nincs ezzel gond.

En 2014-2017-ig jartam. Akkoriban netto 140-230 kozott kerestem, 2 szezonban ott voltam 5 napot. Most 700-at keresek, de egy napijegyre sem koltenek. Masra csoportositom a penzt es megvaltozott az ertekrendem is.

2023. máj. 8. 13:22
 26/53 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, csak jelzem, hogy melózni is mehetsz, akkor ingyen Soundozol és még fizetnek is érte.
2023. máj. 8. 13:27
 27/53 anonim ***** válasza:
64%
#26 Szerintem nem azon a 100-ason mulik neki, amibe a berlet kerul. En biztos hogy nem szo_nek ott, mint egy bohoc, inkabb kifizetem es elvezem az egeszet.
2023. máj. 8. 13:29
 28/53 anonim ***** válasza:
90%

Dehát kérdező nem is élvezi. Itt sír, hogy milyen xar zene volt, nyelték a port, satöbbi. De akkor minek megy oda?

Ja, tudom, mert menő, hogy voltam a Soundon fél milláért, de nagyon xar volt.

2023. máj. 8. 14:09
 29/53 A kérdező kommentje:

az exem is azért járt oda amiért én

én őt siratom ott, ő meg anno az előttem lévő szépfiu exét, akivel évekig járt oda, a fiú még arra sem volt hajlandó hogy megdugja a nyaraláson. Szóval fél életét odaadta volna a gyerekért ez a nő, viszonzás meg nulla, de tudjátok hogyan megy ez.

Én legalább rendesen megkeféltem, ha más jelentős érzelmeket nem tudtam kiváltani belőle.

Ehelyett azt hallgattam, hogy milyen sztorik voltak a korábbi csávóval a soundon, aki egyébként ott volt, de már az új FIATAL csajával.

2023. máj. 8. 14:41
 30/53 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kérdés olyan, mintha nem is egy felnőtt 30+-os férfi rakta volna fel, hanem mint egy gyerek.
2023. máj. 8. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!