Érettségivel mennyire jellemző, hogy valaki min. nettó 350 ezret keressen alkalmazottként, nem műszakolva?
Figyelt kérdés
Ha jellemző, akkor milyen jellegű munkaköröket kell keresni?
Az a helyzet, hogy infós bsc-m van, de nagyon gyér a nyelvtudásom és szakmailag is nagyon rottyon vagyok így kevesebb mint 300 a fizetésem.
Hosszú távon nem érzem magamat képesnek a fejlődésre (min. 3 nyelviskolát és magántanárt fogyasztottam el az angol miatt) ill. szakmailag se motivációt, se képességet nem érzek a fejlődésre.
Szívesen váltanék más irányba, de amíg ki nem tanulok egy másik szakmát, max érettségit kérő munkákat tudnék csak megpályázni.
Ahol viszont fontos lenne, hogy megtudjak élni tűrhető fizetésből, nem pedig minimálbérből.
2022. dec. 25. 14:21
21/26 anonim válasza:
Jó rendben, Magyarországon még a legutolsó segédmunkás is habzsidőzsiben él. Biztos hogy így van. Dolgozói szegénység meg nem is létezik.
22/26 anonim válasza:
10-es: napi 20.000 Ft alatt nem találni budapesten olyan embert aki tudja értelmezni és végre tudja hajtani amit mondasz neki. Szakember napi 30.000-et gond nélkül meg tud keresni jelenleg.
23/26 anonim válasza:
Én a szakiknak napi 80 ezret adok a cégemben a segedmunkasnak 60 így se találok embert. De a sok gyökér még elmegy informatikusnak nevetséges havi 800-900 nettokert. Nem akarnak dolgozni a fiatalok...:(((
25/26 anonim válasza:
Ên több mint 300at keresek teljesen homeofficeban,viszont az angolt felgyúrtam és teljesen angolul végzem a munkámat
26/26 anonim válasza:
Maximum külföldön ha semmilyen szakmád/érettségid sincs. Nekem a legjobb barátom dolgozott egy német gyárban 2400 euróért, nyelvtudás nem kellett hozzá, a szállás 400 euró volt. Mondjuk itt 2 műszakja volt, 8-17 és 13-22-ig, de szerintem ez még a kibírható kategória. Sose szégyeld a munkát amúgy, ,minden munka értékes és fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!