Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel mennyire jellemző...

Érettségivel mennyire jellemző, hogy valaki min. nettó 350 ezret keressen alkalmazottként, nem műszakolva?

Figyelt kérdés

Ha jellemző, akkor milyen jellegű munkaköröket kell keresni?

Az a helyzet, hogy infós bsc-m van, de nagyon gyér a nyelvtudásom és szakmailag is nagyon rottyon vagyok így kevesebb mint 300 a fizetésem.

Hosszú távon nem érzem magamat képesnek a fejlődésre (min. 3 nyelviskolát és magántanárt fogyasztottam el az angol miatt) ill. szakmailag se motivációt, se képességet nem érzek a fejlődésre.

Szívesen váltanék más irányba, de amíg ki nem tanulok egy másik szakmát, max érettségit kérő munkákat tudnék csak megpályázni.

Ahol viszont fontos lenne, hogy megtudjak élni tűrhető fizetésből, nem pedig minimálbérből.

2022. dec. 25. 14:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
pl a bkv buszok hátulján lehet olvasni hogy min 434.000 utalnak a sofőröknek
2022. dec. 25. 15:39
 12/26 anonim ***** válasza:
60%

#10: nem tudom, te hol éltél az elmúlt 5 évben. itt a környéken az ukrán melósok úgy szórják a pénzt, mintha nem lenne holnap, és elméletem szerint nem Soros bácsi adja nekik, hanem az építési vállalkozók.

ha vége egy nagy építkezésnek, felszívódnak, mikor kezdődik egy másik, megjelennek.

szoktam látni a fejadagokat, reggelire 3-4 doboz energiaital, kávé a kisboltban, dohányboltban cigiadag beszerzése, reggeli+uzsonna 3-4000, ebéd gyorskaja szintén 3-4000/fő, és utána még be is bsznak minden nap. Hétvégén meg nonstop részegek, és a belvárosban szórják a pénzt. egy ilyen "életszinvonalat" még nettó 400-ból sem tudnék kigazdálkodni. ráadásul albérletben laknak, es még a családnak is küldenek haza pénzt

2022. dec. 25. 15:40
 13/26 anonim válasza:
82%

10.

Itt mindenki diákmelóval keresett 300-at, 21-23 évesen hitelmentes házat vett, 25 centis a farka...nőknek 30, 3 diplomája van, abból 2 IT, japánul magától tanult meg anime rajzfilmeket nézve, a minimálbér 400, van egy srác akinek luxusóra gyűjteménye van, meg múltkor írt valaki, akinek 300M van bitcoinban, ja, és mint megtudtam, vannak itt modell csajok is, mert ma írta egyikük, hogy ő jobb nő mint ő: [link]

Egy másik meg régebben írta, hogy nála is fullosabb: [link]

2022. dec. 25. 15:42
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Jaja persze, én is ismertem ilyen srácot, aki felment segédmunkázni pestre, a nagy bér ígéretére, aztán mire oda ért, hirtelen már csak valami fika pénz lett a bér, nem az amit ígértek, össze veszett a munkáltatóval aztán vissza is jött.

Az energiaitalt meg a cigit meg megveszik a levéllökdöső közmunkások is.

2022. dec. 25. 15:44
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

egy építkezési segédmunkást heti száz alatt nem kapsz

persze feketén

2022. dec. 25. 15:50
 16/26 anonim ***** válasza:
Én 1 műszakba vagyok, bónuszokkal együtt megvan a 350 nettó, csoportvezetőként. Érettségim van meg angol tárgyalóképes nyelvtudás.
2022. dec. 25. 15:51
 17/26 anonim ***** válasza:
26%

#14: látszik, hogy nem vagy barâtságban a számokkal.

tudod mennyit keres egy közmunkás? teljes munkaidőben is nettó 70 alatt.

abból nem jön ki a napi 1 doboz cigi meg az energiaital sem.

azok mellette vagy seftel ek, feketéznek még, vagy rosszabb esetben rabolnak, lopnak, zsarolnak.

2022. dec. 25. 15:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Túl élénk a fantáziád papám.

Vagy a legolcsóbb szivarkát veszik, vagy töltőt tekerősdohányt vesznek, esetleg csempész cigit, a gagyi energia meg 150-200Ft-ból meg van. Ezek azért nem luxuscikkek.

2022. dec. 25. 16:01
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
#18: zsenikém minden tételt szorozz fel 30-al, mert annyi napból áll egy hónap
2022. dec. 25. 16:03
 20/26 anonim ***** válasza:
13 vidd már innen a kiéltfejű negyvenes szálkás nőidet, az isten verjen már meg. 😂
2022. dec. 25. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!