Budapesten takarítóként teljes állásban mi a jellemző fizetés (nettó)?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 08:45
3/11 A kérdező kommentje:
Van egy takarító ismerősöm, ő azt mondta, nettó 250-et hazavisz. Ez igaz lehet? Nekem gimnáziumi tanárként nettó 173 az alapbérem, úgyhogy nagyon elgondolkoztam a váltáson😅
2022. aug. 11. 09:02
4/11 anonim válasza:
Ha rendes helyen van, fizetnek akar hetvegi penzt, meg tulorapenzt/muszakpotlekot, akkor siman igaz lehet.
5/11 anonim válasza:
Menj el bolti dolgozónak a lidlbe vagy az aldiba havi bruttó 380 ezer forintért!
6/11 anonim válasza:
Tessék, itt megtudod nézni az aktuális ajánlatokat:
9/11 anonim válasza:
Én napi kilenc órát takarítok, szabad hétvégékkel és nettó 240 ezer amit haza viszek, gyerekem még nincs, tehát ebben még kedvezmény sincs és hozzá teszem ez alap takarítás, nincs benne ablak pucolás, függöny le és felrakás.
10/11 anonim válasza:
A takarításra arra gondolnak, hogy tolni kell az a felmosógépet, vagy rendes vödör-felmosó mop, műanyag szűrőcsavarókészlet a fedéllel?
Vagy egy irodai munkát teljesítő munkatársnak (akár a cégvezetőnek, cégtulajdonosnak, vagy a menedzsernek) is lehet néha takarítani -e ha nem vesz fel takarító személyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!