Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez mennyire jellemző más SSC-nél?

Ez mennyire jellemző más SSC-nél?

Figyelt kérdés

2-3 külföldi nemzet teljesen leuralta az SSC-t, ahol dolgozom, az egyszerű csoportvezetőktől igazgatói szintekig, pofátlan módon tolják egymást egyszerű származás alapján kialakított kapcsolatrendszer szerint.

A nagy csoportomban az elmúlt 1.5 évben 13 embert vettek föl, ebből 1 magyar.

Ennek ellenére még konkrét magyar nyelvtudást igénylő pozira nem hajlandóak magyarokat fölvenni, mert "diversity".

Máshol is ilyen a helyzet?

2022. dec. 1. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
gyenget es alkalmatlant lehet leuralni ugyhogy hol tettek, nincs szukseg a gyenge lancszemre
2022. dec. 1. 20:12
 2/4 Fsms ***** válasza:
95%

Mennyire jellemző az főleg az adott ország kultúrájáról függ , ahol a cég központja található.

Egyébként láttam ilyet nagy nemzetközi cég, IT és indiaiak. Nem volt pozitív a vége.

2022. dec. 2. 03:06
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Semennyire, melyik cégnél van ez?
2022. dec. 2. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki magyar de láttam ilyet, ott az arabok nyomulnak (egy nagy arab országban is volt 'testvér' SSC is.) Viszonylag normálisak voltak egyébként, leginkább ugródeszka volt nekik a hely más EU-s országok és cégek felé.

Illetve olyat is láttam ahol a helyi (másik, Budapesten kívüli város) "krém" gyalult le mindent és mindenkit. Persze ők is sorra kerültek :)

2022. dec. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!