Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel mennyire jellemző...

Érettségivel mennyire jellemző, hogy valaki min. nettó 350 ezret keressen alkalmazottként, nem műszakolva?

Figyelt kérdés

Ha jellemző, akkor milyen jellegű munkaköröket kell keresni?

Az a helyzet, hogy infós bsc-m van, de nagyon gyér a nyelvtudásom és szakmailag is nagyon rottyon vagyok így kevesebb mint 300 a fizetésem.

Hosszú távon nem érzem magamat képesnek a fejlődésre (min. 3 nyelviskolát és magántanárt fogyasztottam el az angol miatt) ill. szakmailag se motivációt, se képességet nem érzek a fejlődésre.

Szívesen váltanék más irányba, de amíg ki nem tanulok egy másik szakmát, max érettségit kérő munkákat tudnék csak megpályázni.

Ahol viszont fontos lenne, hogy megtudjak élni tűrhető fizetésből, nem pedig minimálbérből.

2022. dec. 25. 14:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%
Semennyire, maximum ha valami csókos.
2022. dec. 25. 14:25
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Édesapámnak ennél jóval magasabb volt (erősáramú technikus végzettséggel), de ő a 70-es években kezdett dolgozni. Nem tudom, most mik a lehetőségek vele.
2022. dec. 25. 14:44
 3/26 anonim ***** válasza:
14%
Csókosként lehet, mintha a Némethné nevű valamikori ipari miniszter is ebbe a fajtába tartozott volna.
2022. dec. 25. 14:45
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
A mentalitasod a problema.
2022. dec. 25. 14:51
 5/26 anonim válasza:
36%

Jól értem, semmi szakképesítés, csak érettségi?

Miért nem mész fegyveresekhez? Sereg, katonaság, NAV, FBŐ?

2022. dec. 25. 15:05
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki annyira életképtelen, hogy informatikai bsc-vel nem tudja néhány év alatt legalább 400-500 nettóra felhúzni a fizetését a szakmájában, amihez ráadásul képesítése és tapasztalata is van, az hogy a fszomba képzeli azt, hogy többet fog keresni, ha letagadja a papírját és képesítés, nyelvtudás, illetve releváns tapasztalat nélkül keres állást?

Elment az eszetek az biztos.

2022. dec. 25. 15:10
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Egy ismerősöm recepciósként kezdte csak érettségivel egy magán plasztikai sebészetnél. Most 5 éve ott dolgozik már és ő ott a VIP-ügyfél kapcsolattartó, kb. nettó 500 ezret keres. Nyilván Budapesten. Nem csókosa senkinek. Az egyetemet otthagyta egy-két év után, nem fejezte be és inkább elment dolgozni.
2022. dec. 25. 15:15
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

nebazz, infósként???

kollégámról konkrétan tudom, hogy nettó 7 felett keres +bónuszok, van kb 3 év tapasztalata.

amúgy pesten nettó 400 alatt már segédmunkás sincs

2022. dec. 25. 15:22
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Recepciósnak pont szükséges legalább közép angol nyelvtudás.

Ami a kérdezőnek nincs.

2022. dec. 25. 15:22
 10/26 anonim ***** válasza:
42%

"amúgy pesten nettó 400 alatt már segédmunkás sincs"

Jaj már megint ez a prasztvakító hülyeség...

Komolyan olyan ez az oldal, mintha egy egy alternatív valóság lenne.

2022. dec. 25. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!