Érettségivel mennyire jellemző, hogy valaki min. nettó 350 ezret keressen alkalmazottként, nem műszakolva?
Ha jellemző, akkor milyen jellegű munkaköröket kell keresni?
Az a helyzet, hogy infós bsc-m van, de nagyon gyér a nyelvtudásom és szakmailag is nagyon rottyon vagyok így kevesebb mint 300 a fizetésem.
Hosszú távon nem érzem magamat képesnek a fejlődésre (min. 3 nyelviskolát és magántanárt fogyasztottam el az angol miatt) ill. szakmailag se motivációt, se képességet nem érzek a fejlődésre.
Szívesen váltanék más irányba, de amíg ki nem tanulok egy másik szakmát, max érettségit kérő munkákat tudnék csak megpályázni.
Ahol viszont fontos lenne, hogy megtudjak élni tűrhető fizetésből, nem pedig minimálbérből.
Jól értem, semmi szakképesítés, csak érettségi?
Miért nem mész fegyveresekhez? Sereg, katonaság, NAV, FBŐ?
Aki annyira életképtelen, hogy informatikai bsc-vel nem tudja néhány év alatt legalább 400-500 nettóra felhúzni a fizetését a szakmájában, amihez ráadásul képesítése és tapasztalata is van, az hogy a fszomba képzeli azt, hogy többet fog keresni, ha letagadja a papírját és képesítés, nyelvtudás, illetve releváns tapasztalat nélkül keres állást?
Elment az eszetek az biztos.
nebazz, infósként???
kollégámról konkrétan tudom, hogy nettó 7 felett keres +bónuszok, van kb 3 év tapasztalata.
amúgy pesten nettó 400 alatt már segédmunkás sincs
Recepciósnak pont szükséges legalább közép angol nyelvtudás.
Ami a kérdezőnek nincs.
"amúgy pesten nettó 400 alatt már segédmunkás sincs"
Jaj már megint ez a prasztvakító hülyeség...
Komolyan olyan ez az oldal, mintha egy egy alternatív valóság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!