Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Homoszexuális férfit mennyire...

Homoszexuális férfit mennyire lehet találni a tipikus férfias foglalkozású szakmák körében?

Figyelt kérdés

Lehet nem túl egyértelmű a kérdésem, ezért próbálom elmagyarázni, hogy mire vagyok kíváncsi.

Szóval. Sok barátommal feljött ez mint téma. Sok véleményt hallottam már, és különböző emberektől eléggé egybehangzó kb 90% -a egyforma véleményt mondott.

A melegek, altalában mindig valamilyen emberekkel foglalkozó szakmákban munkahelyeken dolgoznak, és ezt azzal magyarazzák, hogy fontos nekik a szociális közelség. Több a meleg pl a szakácsok, pincérek, jegyvizsgálók, boltieladók, titkárok körében, mint pl egy autószerelő, vagy burkoló szakmában. Ebben van igazság? Vagy van valakinek olyan ismerőse hogy valami tipik férfi szakmában dolgozik, és mégis meleg vagy legalábbis biszex?

2022. dec. 22. 23:46
1 2 3
 11/23 NNNándi válasza:
Lakatos a szakmám. Biszex passzív vagyok. Én se ismerek fizikai melost akit meleg vagy bi lenne.
2022. dec. 23. 07:18
 12/23 anonim válasza:
Lehet hogy a melegek nagyobb arányban dolgoznak nőies szakmákban, mint a hetero férfiak. De azért bőven vannak kivitélek, én pl. mérnök vagyok.
2022. dec. 23. 07:34
 13/23 anonim ***** válasza:

1, valóban kevesebb eleve

2, aztán aki van, az is jóval kevésbé vállalja fel, sőt jóval kevésbé meri megélni, és inkább belemegy hetero kapcsolatba

3, és van egy X% aki meg meri élni, valóban én is ismerek pl festőt, vízvezetékszerelőt.

szóval nagy átalánosságban tényleg megvan ennek a maga pszichológiája, ki miért választ X szakmát. de az is igaz, hogy sok területen ma már nagyon összemosódik a férfi és női szerepkör, na meg az is igaz, hogy hiába menne, de X helyeken kifejezetten nem tűrik a melegeket és ha oda is megy, eőbb-utóbb repülés a vége. pl tűzoltók, rendőrök (de itt is nagy a szórás, hogy főváros vagy kisebb város)

2022. dec. 23. 07:39
 14/23 anonim válasza:
Én pont hogy öt év műszaki eladói tapasztalat után már örömkönnyek között hagytam ott az állásomat a rengeteg idióta miatt. Valóra váltottam a gyerekkori álmomat, mozdonyvezető lettem, hogy ne kelljen többet emberekkel foglalkozni. Azt csak annyira mondanám tipik férfimunkának, hogy csak idéntől alkalmaznak nőket is, az elmúlt 120 évben csak férfiak jöhettek. De legalább 3 másik kollégámról tudom, hogy ők is melegek.
2022. dec. 23. 07:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Volt vasutasként, meglepődtem milyen sok a meleg. A szolgalati helyemen ahol voltam, meleg volt a forgalmista(ő párkapcsolatban is élt) de a tolatásvezető, a mozdonyvezető aki általában nálunk tolatott, és még a belvárosi nagyallomáson is rengeteg volt a bakterok között, és a külső forgalmiszolgálattevők között is. Mikor megtudtam a szám leesett, ezt nem gondoltam volna. Konkrétan a 70%-a meleg volt a munkatársainak. És amúgy igen. A vasutat amúgy férfias szakmának mondanám.
2022. dec. 23. 08:50
 16/23 anonim ***** válasza:

"a mozdonyvezető aki általában nálunk tolatott"

Jaj de jól áthallásos... :)

2022. dec. 23. 10:02
 17/23 anonim válasza:
0%
Kamu, normális közösségben kiutálják a fajtádat ott ahol férfiak dolgoznak.
2022. dec. 23. 10:04
 18/23 anonim ***** válasza:

"Konkrétan a 70%-a meleg volt a munkatársainak."

Ez engem is meglep, ugyebár hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas. Sajnos a személyes tapasztalataim is alátámasztják ezt.

2022. dec. 23. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
17 - azért azok a férfiak néha elég érdekesek tudnak ám lenni ... nem is gondolnád egyesekről, és mégis.
2022. dec. 23. 11:35
 20/23 anonim válasza:
Ahogy a 19-es írja.Ismerek férfias,karakán cégvezetőt harmincast, akit egy hatvanas kövér öreg kezelget, dominál...nem hittem,amikor megtudtam...
2022. dec. 23. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!