Homoszexuális férfit mennyire lehet találni a tipikus férfias foglalkozású szakmák körében?
Lehet nem túl egyértelmű a kérdésem, ezért próbálom elmagyarázni, hogy mire vagyok kíváncsi.
Szóval. Sok barátommal feljött ez mint téma. Sok véleményt hallottam már, és különböző emberektől eléggé egybehangzó kb 90% -a egyforma véleményt mondott.
A melegek, altalában mindig valamilyen emberekkel foglalkozó szakmákban munkahelyeken dolgoznak, és ezt azzal magyarazzák, hogy fontos nekik a szociális közelség. Több a meleg pl a szakácsok, pincérek, jegyvizsgálók, boltieladók, titkárok körében, mint pl egy autószerelő, vagy burkoló szakmában. Ebben van igazság? Vagy van valakinek olyan ismerőse hogy valami tipik férfi szakmában dolgozik, és mégis meleg vagy legalábbis biszex?
Hát... Én matematikushallgató vagyok, az nem pont egy emberekkel foglalkozó hivatás. :)
Régebben tipik férfi szakma volt, most már szerencsére egyre több a női matematikus is.
22/p
Véletlenül elküldtem, pedig még folytatni akartam. Az unokatesóm meg karosszéria lakatos.
Én belsőépítész,a párom gyógyszerész.
Az előző pasim cukrász volt, de ismerek festőt is aki meleg
Nem egy autószerelő s burkoló ismerősöm is van
/meleg/
Én bi vagyok.
Nekem amúgy az eredeti szakmám parképítő és fentartó technikus. 8 évet dolgoztam is benne. Igaz mára büfés kisasszony lettem. 😃
Furra mert soha nem ismertem más meleg bolti eladót. De pl fodrászt virágkötött és orvost anál többet. De tipikus férfi szakmával foglalkozót sem pl: kőműves, villanyszerelő, burkoló vagy akár festő.
#5 az építészek 95%-a meleg vagy nő…:D szóval az nem épp a hetero férfiak szakmája.
Én út-vasútmérnök vagyok, építést vezetek és biszex vagyok. Van több gépész-, villamos- és építőmérnök ismerősöm is, aki meleg.
Na de az építész szakma (minden bántás nélkül) a tipik gay szakma. Az megy csoda számba aki építész és hetero…:D
Volt tanárként mondom,hogy sok van a férfi tanárok között,főleg bi.
Mérnököknél egy-kettőt ismerek csak.
De minden férfi fodrász az,akiről tudok.És bolti eladó is van,akit ismerek,de még a boltvezető is az.És mindegyik férfias kinézetű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!