Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Homoszexuális férfit mennyire...

Homoszexuális férfit mennyire lehet találni a tipikus férfias foglalkozású szakmák körében?

Figyelt kérdés

Lehet nem túl egyértelmű a kérdésem, ezért próbálom elmagyarázni, hogy mire vagyok kíváncsi.

Szóval. Sok barátommal feljött ez mint téma. Sok véleményt hallottam már, és különböző emberektől eléggé egybehangzó kb 90% -a egyforma véleményt mondott.

A melegek, altalában mindig valamilyen emberekkel foglalkozó szakmákban munkahelyeken dolgoznak, és ezt azzal magyarazzák, hogy fontos nekik a szociális közelség. Több a meleg pl a szakácsok, pincérek, jegyvizsgálók, boltieladók, titkárok körében, mint pl egy autószerelő, vagy burkoló szakmában. Ebben van igazság? Vagy van valakinek olyan ismerőse hogy valami tipik férfi szakmában dolgozik, és mégis meleg vagy legalábbis biszex?

2022. dec. 22. 23:46
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%
undorító milyen élőlények vannak , ki kell őket tiltani a társadalomból
2022. dec. 23. 11:55
 22/23 Béla211 válasza:
Akkor te mért vagy itt? Ha nem érdekkelne a dolog nem homoszexuális kérdéssel mulatnád az időd.
2022. dec. 23. 17:49
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem igaz, hogy építészek nagy része meleg :D Más mérnök szakmához képest arányuk felülreprezentált, az igaz.

Én építőmérnök vagyok. A munkahelyemen van még néhány akiről tudom, illetve vannak páran akinél érzek hajlamot. :)

2022. dec. 25. 01:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!