Fiatal parok! Mennyit tudtok felretenni havonta sajat ingatlanra?
Mivel foglalkoztok?
Én is kb. ennyit teszek félre, de egyedül, és albérlet mellett (meg autóm is van). Pályakezdőként.
En (25/L) meg egyetemre jarok, max diakmunkazok (1150 ft/ ora🙃), a parom (28/F) meg badogos. Sajnos en pyakezdokent sem fogok tul jol keresni.
Kettes te mit dolgozol, hogy palyakezdokent ennyit keresel?
Mi fejenként 700 ezret tudunk félretenni.
Párom programozó, én ITs.
Tanuljatok nyelvetek mert jól fog jönni.
7: Szerintem nem érdemes olyan szakot elvégezni az egyetemen, ami után rossz lesz a fizetésed.
Magas fizetés a "trükk", hiszen csak abból lehet félretenni, amit megkeresel. Ezen felül a spórolt pénzt céltól függően érdemes befektetni, amíg összegyűlik a hitel önerőre. Hogyha ez az idő 10 éven belül eljön, akkor állampapir, amennyiben nem, akkor néhány évig fektetess részvénybe. Utobbi igényel önképzést a témában, akár szakirodalom formájában.
A te korodban már 2 éve főállásban dolgoztam. Folyamatosan kerestem a mellékállásokat, most egy fél éve megtaláltam az igazit, 1M nettó jön be belőle, azt mind félrestesszük.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!