2022-ben mennyit tudtok félretenni? és hány évesek vagytok?
Mármint egész 2022ben?
Ha így akkor meg mindig nem tudom :D
Tavaly kb 700e Ft-ot raktam félre, de úgy, hogy kaptam rendkívüli jutalmat a vírus miatt. 25 vagyok, közgazdász . Sok probléma volt nálunk is a vírus miatt , de sikerult meghaladni a mutatókat. Így jött jutalom . Maga a fizetés nem túl jó, vírus elején mentem oda és panikoltam, így diploma után, nem túl jó opciót kötöttem. Anélkül kb 200 körül tudtam volna félre tenni (Bp, albérlet, örülök, ha megtartom a megtakarítást :)) Azóta kaptam emelést, de csontra így is az infláció miatt szerintem max 300, amit félre tudok tenni. Talán 20 év múlva vehetek fel végre hitelt egy házra :))) Hajrá mo ! :)))
Valószínűleg nulla lesz, egy fizuból élünk albérletben. Majd talán jövőre.
40
Kemény 40k/hó, de úgy, hogy lakbért nem fizetek... akkora az infláció, hogy a pénzem maradéka teljesen elmegy kajára és minimális szórakozásra...
Persze nem mintha olyan nagy lenne a fizum, mert egyetemista vagyok, és ez (szerencsére szakmai) diákmunka. Mindenesetre amint megvan a diploma, megyek nyugatra, ahol már diákmunkában is 26 eur/h jár a szakmámra, hát még diplomával...
Ami itthon folyik nagyon ijesztő szerintem.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!