Más is halálra stresszeli magat a meetingek miatt?
Sziasztok,
Szerintem nem normális amit en ételek, de konkrétan az olyan meetingek elott amik angolul vannak es több vezetovel ott kb meghalok mar napokkal előtt. Nem birok enni, inni, gondolkodni mert rettegek, hogy majd felszolitanak es nem tudok valaszolni.
Mas is ateli ezt a rettegest? Nem csak en?
Főleg, hogy en nem vagyok perfekt angolos, középszinten elmakogok.. valamint kreativ se, hogy barmi jo szoveget elohuzzak fel perc alatt..
Ti is atelitek ezt? Mit tesztek ellene? Nekem ilyen meeting van minden 2.heten..

12, Van parkapocsolatom, vele toltom a szabadidomet , baratok csaladosak veluk kb 2 havonta 1x talalkozunk. Csaladdal is 2-3 havonta egy nagyobb osszejovetel. Egyebkent tanulok folyamatosan szabadidomben, neha edzek amikor belefer, de a munka es tanulas telejsen elvisz mindent, marad a napombol 1 szabad ora azt viszont paromra forditom vagy kikapcsolom agyam. Nagyon feszitett tempoban halad az eletem, ma mar ugy ereztem nem birom tovabb kell valami lazulas ezert tettem kivetelt akar az oldallal..
Alpbol nem vagyok extrovertalt, de intro sem teljesen. Viszont a meetingek nagyon streszelnek, szerintem tul soakt gondolok masokrol es arrol is mit barnak el tolem.

15: Szerintem nem a főnöködnek kell odamenni, hogy érted-e, hanem neked kellene megkérdezned miért vagy meghívva a megbeszélésre, amennyiben szükséges a részvéted, hogyan tudod megtanulni ezeket a dolgokat. Az is lehet, nem elvárás feléd, hogy megértsd, az is lehet, hogy nem kötelező részt venned - csak ha érdekel.
Attól nem leszel rossz munkaerő, hogy érdeklődsz, tanulni akarsz, viszont a passzív hozzáállás nem visz előre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!