Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is halálra stresszeli...

Más is halálra stresszeli magat a meetingek miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szerintem nem normális amit en ételek, de konkrétan az olyan meetingek elott amik angolul vannak es több vezetovel ott kb meghalok mar napokkal előtt. Nem birok enni, inni, gondolkodni mert rettegek, hogy majd felszolitanak es nem tudok valaszolni.

Mas is ateli ezt a rettegest? Nem csak en?

Főleg, hogy en nem vagyok perfekt angolos, középszinten elmakogok.. valamint kreativ se, hogy barmi jo szoveget elohuzzak fel perc alatt..

Ti is atelitek ezt? Mit tesztek ellene? Nekem ilyen meeting van minden 2.heten..

2022. nov. 23. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Tanulj meg angolul. Nekem csak angolul megy minden, full remote nemzetkozi cegnel, naponta tobb orat beszelek, tok mindegy hogy magyar angol vagy romanul kell beszeljek
2022. nov. 23. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Milyen a szociális életed, mit csinálsz a szabadidődben?
2022. nov. 23. 12:49
 13/17 A kérdező kommentje:

12, Van parkapocsolatom, vele toltom a szabadidomet , baratok csaladosak veluk kb 2 havonta 1x talalkozunk. Csaladdal is 2-3 havonta egy nagyobb osszejovetel. Egyebkent tanulok folyamatosan szabadidomben, neha edzek amikor belefer, de a munka es tanulas telejsen elvisz mindent, marad a napombol 1 szabad ora azt viszont paromra forditom vagy kikapcsolom agyam. Nagyon feszitett tempoban halad az eletem, ma mar ugy ereztem nem birom tovabb kell valami lazulas ezert tettem kivetelt akar az oldallal..

Alpbol nem vagyok extrovertalt, de intro sem teljesen. Viszont a meetingek nagyon streszelnek, szerintem tul soakt gondolok masokrol es arrol is mit barnak el tolem.

2022. nov. 23. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha feszült vagy a meeting miatt az két okból lehet. Vagy tudnál válaszolni, de bizonytalan vagy magadban, vagy fingod sincs miről kéne beszélned. Ha az első akkor csak párszor fel kéne hogy szólítsanak, aztán látnád hogy nem is olyan nagy dolog. Ha meg a második akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
2022. nov. 23. 13:36
 15/17 A kérdező kommentje:
14, vegyes de gyakran inkabb a “fingom sincs” mivel oylan temakrol van szo amikbe nem is vagyok bevonva. Igy honnan kellene tudnom a valaszt? Mint irtam legtobben vezetok es ok jobban informaltak en csak amolyan exelekkel dolgozo, sap-val, szamlakkal stb amolyan kis irodista akire kiosztanak idopazarlo feladatokat. Aztan bedobnak ilyen meetingekbe ahol azt se tudom hol vagyok eppen ok meg beszelnek mindenfelerol es rettegek, mert nekem otletem nincs ezekrol.Alapbol 10-15evvel idosebbek es tapasztaltabbak is. Lehet en csinalom rosszul es lehet kellene ezekrol is tudnom de egyszer nem jott oda meg a fonokom se a manaher, hogy figyej mar amugy te erted? Vagy amugy mit varnak el vagy mi celbol hivnak stb szoval halalba is stresszelek nekem noncs tamaszpont a munkaban nem tudok kihez fordulni kb egyedul dolgozok es arra hasznalnak max hogy az idoszivo dolgokat megcsinaljam. Ezert is tanulok onszorgalombol, es gondolom is hogy elobb utobb el kell valoban hagyni a ceget, mert halalra stresszelnek ezekkel. Nem gondolom, hogy olyam hulye lennek hogy en ne ertenek soha semmit, egyszeruen csak nem vahyok bevonva teljesen es nincs segitseg.
2022. nov. 23. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:

15: Szerintem nem a főnöködnek kell odamenni, hogy érted-e, hanem neked kellene megkérdezned miért vagy meghívva a megbeszélésre, amennyiben szükséges a részvéted, hogyan tudod megtanulni ezeket a dolgokat. Az is lehet, nem elvárás feléd, hogy megértsd, az is lehet, hogy nem kötelező részt venned - csak ha érdekel.

Attól nem leszel rossz munkaerő, hogy érdeklődsz, tanulni akarsz, viszont a passzív hozzáállás nem visz előre.

2022. nov. 23. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj akkor egyszerű a helyzet, kérdezd meg a főnököt, hogy tudnod kéne-e, és ha igen akkor honnan tudod megtanulni ezeket a dolgokat? Ha meg nem akkor egyrészt 99% hogy nem szólnak hozzád meetingen, vagy ha mégis akkor mondod hogy fingod sincs, te nem foglalkozol ezekkel.
2022. nov. 23. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!