Más is halálra stresszeli magat a meetingek miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Szerintem nem normális amit en ételek, de konkrétan az olyan meetingek elott amik angolul vannak es több vezetovel ott kb meghalok mar napokkal előtt. Nem birok enni, inni, gondolkodni mert rettegek, hogy majd felszolitanak es nem tudok valaszolni.
Mas is ateli ezt a rettegest? Nem csak en?
Főleg, hogy en nem vagyok perfekt angolos, középszinten elmakogok.. valamint kreativ se, hogy barmi jo szoveget elohuzzak fel perc alatt..
Ti is atelitek ezt? Mit tesztek ellene? Nekem ilyen meeting van minden 2.heten..
2022. nov. 23. 10:57
1/17 anonim 

válasza:

Nem. Ez baromira nem normális. Sürgősen fejezd ezt be, mert valami komoly bajod lesz (pánikbetegség, stb).
2/17 anonim 

válasza:

Nem, én csak halálosan unom és fölösleges időpocséklásnak tartom ezeket.
3/17 A kérdező kommentje:
1, oke es hogy fejezzem be? Regebben jartam pszichologsuhoz is, meseltem neki rola, de annyira nem segitett.
2022. nov. 23. 11:06
4/17 anonim 

válasza:

1 millióért elmondom.
Ha nem válik be, visszaadom a pénzt.
Lepapírozva…
5/17 anonim 

válasza:

Igen, valoszinuleg van a 7-8 millard ember kozott mas is rajtad kivul, aki halalra stresszeli magat a meetingek miatt.
6/17 anonim 

válasza:

Beszelj gyakrabban angolul. A modja majdnem mindegy. Kollegaval, baratnovel, testverrel, haverral, nokkel/ferfiakkal (van aki csak ezert regel tarskeresore), nyelvtanarral, vezess angolul naplot, stb. Eleg ha hetente 2x1orara megszolalsz, 1honap es nem feszulsz ezen meeting elott.
7/17 anonim 

válasza:

6-os szerintem a nyomast nem birja, nem az angol a problema (ha jol ertem. Ha en ertem felre akkor en kerek elnezest. 1-es voltam)
8/17 A kérdező kommentje:
7, igen a nyomast nem birom. Bar irtam az angolt is, hogy nem vagyok magabiztos angolul. De eleg sokat hasznalom es beszelek, de sajnos ez nem segit a stresszen.
2022. nov. 23. 11:41
9/17 anonim 

válasza:

1-es vagyok. Cegen belul at kene kerned magad. Akar kevesebb fizuert is. Ha a fonok normalis, es oszinten elmondod neki azt, amit itt most nekunk, akkor talalni fog megoldast (ez a dolga). Ha nem foglalkozik vele/tragya ceg, akkor sajnos szerintem le kell lepnes elobb utobb. Ha elobb, akkor onkent, ha utobb, akkor lehet az egeszsegi allapotod fog rakenyszeriteni… lattam ezt kozelrol, es eleg sz_r ebben lenni.
10/17 A kérdező kommentje:
9, az a baj, hogy egyaltalan nem torodnek ezzel. Naluk elvaras, hogy mindenki legyen proaktiv, agilis, extrovertalt stb.. es nem vagyok magas pozicioban se magas fizetessel. Nem ertem miert rangatnak bele ezekbe a helyzetekbe.
2022. nov. 23. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!