Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magas fizetés mindenképpen...

Magas fizetés mindenképpen magas stresszel jár?

Figyelt kérdés

Persze relatív mi a magas, de mondjuk jóval a magyar átlagbér feletti mondjuk nettó 500.000 Ft os fizetéstől kezdve szükségszerűen stresszel jár bármilyen munkakör?

Tehát kizárt hogy mondjuk valaki nettó 1 milliót keres és jókedvvel, kiegyensúlyozottan, elég alvással, boldogan élje az életét? Miközben van szabadideje mert 8 órát dolgozik, energiája munka után hobbinak, családnak stb.

2020. nov. 24. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Pl ha szakmunkásként vagy egyéni vállalkozó
2020. nov. 25. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Netto 1 millio felett keresek, es a munka tud stresszes lenni, de hat ennyi penzt nem is adnak a semmiert. (Csak a kepzeletbeli szakmunkasoknal. ;) )

De ettol fuggetlenul jókedvvel, kiegyensúlyozottan, napi 8 ora alvással, boldogan élem az életem, atlagban napi 5-6 ora munkaval.

2020. nov. 25. 02:16
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
A férjem programozóként dolgozott, kényelmes munka, heti 2-3 nap home office, magas fizetés. Pont azért hagyta ott, mert megunta. Most a hobbija a munkája, több munka, stresszesebb, de szintén jó fizetés, és élvezi. A nővéremnek vállalkozása van, elég jól megy neki, heti 2-3 napot dolgozik, a többit az alkalmazottak. De neki sok évbe telt, míg eljutott erre a szintre.
2020. nov. 25. 02:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kettő nem feltétlenül függ össze.

Én minimálbéresként is full stresszes voltam (barom főnök, köcsög munkatársa, stb.), de volt olyan időszakom is, amikor sokat kerestem mégsem volt akkora a stressz. Vegyesen bármi előfordulhat.

2020. nov. 25. 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Stressz mindenkepp van, a kerdes hogy kezeled.
2020. nov. 25. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
Érdemes lenne talán egy stresszkezelő tréninget elvégezned, hogy tudd kezelni a stresszt a későbbiekben. Egyébként nincs feltétlenül összefüggés, viszont az is igaz, hogy a semmire nem adnak fél milliót.
2020. nov. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!