Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora saját tőke kell...

Mekkora saját tőke kell ahhoz, hogy az első két hónapban mindenképp fenn tudjam tartani magam Budapesten, vagy környékén?

Figyelt kérdés

Budapestre szeretnék költözni mindenképpen, vagy a környékére, ott le telepedni, munkát vállalni. Eddig Győrben próbálkoztam egyébként értelmes munkát találni, de nem jártam sikerrel, pedig ez is eléggé nagy város.

Egyik válaszoló itt azt írta, hogy értelmesebb munkák ott vannak, amúgy is ott szeretnék élni. Mennyit kell hozzá össze gyűjteni, hogy el tudjak indulni?

2020. aug. 27. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
kell egy szoba bérlet, kaukió,valami költőpénz, szerintem kb 400-500 ezer
2020. aug. 27. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hol fogsz lakni? Veszel vagy bérelsz? Ha bérelsz, szobát vagy lakást?
2020. aug. 27. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Bérelnék Budapest mellett valahol, vagy valami olcsóbb városi részen, lehetőleg normális környéken.
2020. aug. 27. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

“ olcsóbb városi részen, lehetőleg normális környéken“

Ez egy oximoron. A normális városrészek nem olcsók...

2020. aug. 27. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A belvárosban egy kis 25 négyzetméteres lakás 110-140e ft + 2 hó kaució. Tehát beköltözéskör már 330e ft-ot kiadsz alsó hangon és akkor szerencséd van ha bútorozott a dolog. Akkor erre jön a havi kb. 20-30e ft-os rezsi és akkor még nem ettél semmit se. 500-600e ft nem árt ha van a biztonság kedvéért, főleg, hogy az első fizud valószínűleg csak következő hónap 10-én kapod.
2020. aug. 27. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleszólok, de nincs valami jobb-függetlenebb és nem kaucióval lekötött munkásszállás-féle lehetőség?

Mert vidékről ismeretlenül, tapasztalatlanul, naivan egy belvárosi lakáson 3 hónapnyi lakbért veszíthet valaki. Nem ismeri a környéket, csúnyán átverhetik.

2020. szept. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!