Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok az állások, ahol...

Melyek azok az állások, ahol jellemzően keveset kell dolgozni, nem sok a munkaidő, nem jellemző túlóra és kevés stresszel jár?

Figyelt kérdés

Sok állami munkahelyről hallom, hogy aki azt csinálja sokszor már délután 1-kor mehet haza, amikor bent van akkor sincs sok dolga, stb.... Nyilván a fizetés is kevesebb, ez tiszta sor, de olyanra gondolok, ami mellett könnyebb foglalkozni valami mással, kitanulni valami mást.

Mechatronikai mérnökként végeztem, szép szakma annak aki szereti, de én ki nem állhatom. Amíg tanultam addig is utáltam, aztán ismerősön keresztül kaptam a szakmában munkát, de még rosszabb volt, így nem sokáig tartott. Nagyon sokszor bent kellett maradni, folyton ideges voltam... Gondolom aki szereti ezt a szakmát, az könnyebben viseli ezeket. Csoda hogy elvégeztem a sulit, hisz egyáltalán nem vagyok műszaki beállítottságú, anno rossz döntést hoztam, csak azt néztem mennyire lehet elhelyezkedni a szakmával, mennyit lehet keresni, stb...

Még fiatal vagyok, nincs család meg gyerekek, így kevesebb pénzzel is boldogulok, de azért otthon ülni sem akarok. Kell egy munka, ami mellett van szabadidőm, és tudok tanulni valamit ami érdekel.

2020. jún. 28. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Volt állami munkahelyem.

Kb. semmi sem kellett csinálnom.

elmondanám, ennél rosszabb a világon nincs.

2020. jún. 28. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Nekem állami munkahelyem van és erősen fontolgatóm, hogy felmondjak a stressz miatt.
2020. jún. 29. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Múzeumőr
2020. jún. 29. 03:19
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Sajnalom kedves kollega, hogy ez tortent de megalabb bevallod es konnyebben felvesznek egy poziciora, mint egy bolcsesz vagy kozgazdaszt. A mernokit ugyan ugy el kellett egyszer vegezni es azert az sem rossz papir. 🙂

Ajanlom a mernokallasok.hu oldalt, mert ott szoktak kozigallast is meghirdetni. Valoban nem csinalsz tul sok mindent ez elmondhato, a fizetes is bertablas, LEHET nincsen annyi stressz de egyido utan hidd el, gondot fog okozni, hogy ilyen papirral sokkal tobbet is kereshetnel.

Gondolkodtal mar azon, hogy agyatlan rajzolo robot legyel, tobb penz, igaz kicsit stresszes de mindenkeppen kifizetnek az utolso beirt percedig?

2020. jún. 29. 06:39
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

nekem is olyan munkahelyem van, amiről az a hír járja, hogy csak lógatjuk a lábunkat, néha gombokat nyomogatunk és undorító mértékben túl vagyunk fizetve a semmiért.

ehhez képest sokszor a hajunk kihullik a stressztől, kemény a tempó és sokszor hétvégén is dolgozunk.

mondjuk valóban durván megfizetik, de akkor is - a páromnak kb. 1 év kellett ahhoz, hogy végre elengedje a közszájon járó makacs előítéleteit, és elismerje, hogy tényleg van munkával kapcsolatos stressz az életemben.

2020. jún. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!