Egy átlagos, alkalmazott mérnök, közgazdász vagy programozó megteheti azt, hogy 20 milliós autót vegyen magának? Vagy ez már csak a vállalkozók kiváltsága?
De ha nem utazol, akkor minek a kocsi? Városban furikázni? Ahhoz aztán tényleg fölösleges a prémium autó!
Egyébként sosem értettem azokat, akiknek nincs igényük utazgatni. Mit csinálsz akkor? Otthon ülsz? Nem unalmas?
Nomeg: ha világot látsz, az élményeket senki nem veszi el tőled. A kocsi csak egy anyagi dolog.
Szerintem mondjuk pont hogy az emberek többsége feleslegesen utazik, mert simán elmegy úgy Törökországba, hogy aztan egész nap a wellness szállodában punnyadjon, amit itthon is megtehetne, csak akkor nem mondhatja el, hogy ott járt. Ugyanaz a jelenség, mint az autóknál, akik csak felvágásra veszik a drága presztízsautót.
Nyilván ebben is teljesen más az, ha valakit érdekel a hely, ahová utazik, akár az épített dolgok, akár a természet, akár az emberek. Én például gyalogtúrázni szeretek a hegyekben, ezért megyek külföldre, el sem tudnám képzelni nélküle az életemet. De ha nem is az én világom, értem azt is, aki a kertjében szereti tölteni az idejét. Azokat viszont nem, akik kifelé élnek, és csak ezért utaznak vagy csak ezért vesznek presztízsautót.
Ja, hát igen. Ha elutazok valahova, akkor ott megnézem a nevezetességeket, várost nézek, várakat, templomokat vagy épp olyan aktív programra megyek, ami csak ott van (pl. hegyi kalandpálya). Azokat én sem értem, akik kimennek valahova és csak a selfie-ket pakolják a facebookra. Én megdöglenék az unalomtól, ha a tengerparton henyélnék egész nap.
Ha lenne pénzem kertes házra, akkor ott azért valszleg szívesen ücsörögnék a kertben egész vasárnap délután...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!