Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
61/264 anonim válasza:
Utolsó, az ABC-hez, hogyan lehet jelentkezni?
63/264 anonim válasza:
Sehogy, mert nincs felvétel. Nagyon ritkán van, inkább azok tudnak bekerülni, akiket beajánl ismerős. De ott nem vesznek fel csak úgy, hanem, ha tényleg szükség van emberre, vagy elmegy valaki. Az utóbbi fél évben 4 új ember jött. Ott nincsenek többszázak, mert kis cég, kevés oldallal.
64/264 anonim válasza:
Ugyanazok a weboldalak vannak, hiszen ugyanaz a platform.
65/264 anonim válasza:
Az abcnél jó a csapathangulat. Voltam ott pár hónapot.
66/264 anonim válasza:
jan. 6. 17:40
Mizu? Na meglett a heti 133.000 Forintod? 😂
67/264 anonim válasza:
ABC chat-ről kinek mi a véleménye?
68/264 anonim válasza:
Ha ugyanaz a válaszoló vagy, gondolom nem lett meg a heti 133 ezer forintod, ha más felé érdeklődsz.😂☹️
69/264 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy bárki hogy tud össze szedni egy héten 133 ezer forintot. Kaphatnék erre instrukciót? :)
70/264 anonim válasza:
Szerintem sehogy nem lehet heti 133000 Ft ot összeszedni azért is kérdeztem egy nevető smiley val az előző kommentelő től hogy sikerült e neki a heti 130000 Ft ot összeszedni de mivel nem igazán válaszol valószínűleg nem vagy valami reklám volt ez is a franc tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!