Hány tiltás után bocsájt el az onlineallas.hu? Olvastam róla, hogy ilyenek is vannak hogy 24 óra tiltanak majd utána engednek vissza. Nekem nincs tapasztalatom ebbe.
Nem mostani a téma, mint látom, de velem érdekes dolog történt. Kb. 1 éve regisztráltam az onlineállásra. Vizsga, minden fittyfitty megvolt, elkezdtem. Fizetés előtti napon jött egy üzi Skype-ra, hogy sajnos nem tudunk tovább együttdolgozni, mert tiltott dolgott követtem el. Képernyőképen lefotózva egy pár nappal korábbi üzenetem.
Az ügyfél azt mondta, hogy belefutott már egy-két kamucsajba a felületen, úgyhogy reméli én nem az vagyok. Erre azt válaszoltam, hogy hallottam már én is ilyen mendemondát, de én még nem találkoztam kamu felhasználókkal. Na, ez volt a tiltott dolog. Úgyhogy lapát :)) Tavaly aug, szept környékén történhetett.
Én persze töröltem a Skype-ról az egész kompániát, meg amit kaptam anno tananyagot, az elmúlt 8-9 hónapban nem is hallottam róluk. Ma meg kaptam vagy 5 mailt, hogy sok a munka, menjek. Ill. vállaljak éjszakai munkát plusz zsetonért, ajánlásért kaphatok bónuszt. WTF?
Ma 11.50-ig 5 mailt kaptam tőlük. Ilyenkor mi van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!