Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Onlineallas.com...... mi a...

Onlineallas.com...... mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.

2022. szept. 26. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/264 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 2 hete kezdtem el, érdekelt, hogy mennyire átverés, és hogyan lehet belőle "megélni". Most akkor ezt elmesélem nektek.

Igen, szexchatelni kell mindenféle korosztályú férfival, kamu női, kitalált profilokról. Kreatívnak kell lenned, ugyanis mindig amikor elküldesz egy üzenetet valamelyik profil nevében tovább léptet egy másik kamu profilba, egy másik beszélgetésbe, amihez megint csak meg kell nézned a kamu profil és a férfi adatait, és hogy mikről beszélgettek már. Van egy napló, amibe minden fontos eddig megírt információt le kell írnod az elküldött üzeneteidből, különben beléd kötnek az ún. támogatók.

Sajnos egyáltalán nem éri meg az egész, csak az idődet vesztegeted fillérekért. 150 karakter hosszúságú üzeneteket kell küldeni, amiben nagyon jól meg kell fontolnod milyen stílusban, külalakkal írsz, mert tényleg mindenbe belekötnek. Ezekért az üzenetekért jár 0,07Euro. Minden héten el kell érned a 30Eurot, mert különben nem utalják át neked a pénzt, az az indokuk, hogy 30 alatt nem tudnak utalni. Hogyha nem éred el a minimum heti összeget, akkor az automatikusan hozzá lesz adva a következő heti pénzedhez és igy tovább, amíg nem lesz 30Euró felett. Ha kiszámolod, még mindig csak 10000ft-ról beszélünk, ugyanis minden utalás 5Euróba kerül és ezt a fizetésedből vonják le. Szóval, hogyha szeretnél keresni kb 25ezer ft-ot egy héten, írnod kell hetente 1000 üzenetet ami hidd el, hogy NAGYON SOK és rengeteg energiát, fájó szemet, időt igényel. Nekem 5 napomba került, iskolaidő közben, hogy megírjak 500 üzenetet. Tapasztalatnak nagyon jó kis lecke volt, inkább végzek fizikai munkát, mint reggeltől estig ezt végezzem. Hogyha valamibe belekötnek, eltilthatnak akár napokra is, hogy ne keljen fizetniük neked stb. Szóval, hogyha csak pár ezer ft-ra lenne szükséged, akkor ajánlom, viszont hatalmas lehúzás szerintem. Nyilván egyrészt erkölcsi kérdés is, hogy mennyire vállalod be ezeket a beteges, néha undorító üzeneteket. Másrészt ott van, hogy ezek a férfiak óriási pénzeket költenek arra, hogy akár 10 üzenetet küldjön egy "nőnek", ez a lényege az egésznek, hogy az ügyfeleket meg kell tartani, hitetgetni-ígérgetni kell, rá kell venni őket, hogy még több kreditet vásároljanak, egyszóval ki vannak zsákmányolva. Legtöbbjük a 60-as éveiben járó, kiégett, szexuális életet nem élő elkeseredett férfi, akikkel lelkileg és "fizikailag" is el kell hitetned, hogy élete szerelmével beszélgetnek, mindenféle semmit mondó szóval "nem szeretnélek elveszíteni, nagyon fontos vagy nekem, remélem ki tudlak elégíteni,, nem fogsz csalódni, legyél velem türelmes, majd találkozunk" ilyesmik. Sajnos nagyon könnyen beveszik a csalit.

Hogyha valakinek bármilyen kérdése van még, írhattok privátba is. Nem vagyok senkinek a véleményére kíváncsi, hogy milyen undorító erkölcstelen voltam, hogy bele mentem ebbe, mert egyrészt nem fogom tovább folytatni, másrészt pedig csak kísérleteztem egy online munkával, tudtommal van rá jogom:))

2022. okt. 24. 16:43
 42/264 anonim ***** válasza:
100%
41. Na hát ennél jobban nem lehet ezt megfogalmazni. Egyik ilyen cégnél sem éri meg dolgozni. Itt csak az keres jól aki ezt az egészet kitalálta. Gondolom az már milliárdos lehet. Volt a másik cégről is számtalan kérdés a gyakorin egyébként, de a cég rájött és töröltette mind a 60 kérdést. Xd Gondolom fizetett a gyakorinak.
2022. okt. 24. 18:07
 43/264 anonim ***** válasza:

(41-es vagyok)

Hát igen, kész röhej az egész és sajnos sok buta ember van, aki azt hiszi, hogy ezek mind tisztességek, veszélytelen üzletek. Remélem ez a kérdés azért itt marad:))

2022. okt. 25. 11:27
 44/264 anonim ***** válasza:
28-asnak: Te milyen órabérről beszélsz? Rohadtul nem órára megy te nagyon okos manipulátor!!!
2022. okt. 25. 12:00
 45/264 anonim ***** válasza:
8%
Attol fuggetlenul h nem orabert fizetnek, azt latom h en mennyit keresek egy oraban. Jesuss hasznald mar az agyad
2022. okt. 25. 19:26
 46/264 anonim ***** válasza:
Nem a 28-as vagyok, de nagyon nem érted szerintem. Annyit keresel egy óra alatt amennyi üzentet összeirkálsz. Ha ez elég sok, akkor meg lehet a 2000ft/óra.
2022. okt. 25. 20:03
 47/264 anonim ***** válasza:

ma 20:03

Lehetetlen.

150 karakteres levelet írni, és minden átolvasására idő kell, pont mint valaki más itt már előttem részletezte bővebben...

Jó az 3-4-5 órának is az a 2000 Ft.

2022. okt. 25. 20:08
 48/264 anonim ***** válasza:
Nem tudom az onlineallasok cégnél milyen a forgalom, én egy másik cégnél vagyok, ott nem kell ennyi karaktert írni, de megvan ha nagyon belehúzok óránként a 2000-2500ft, viszont ahol én vagyok ott még kevesebbet is adnak a 7 centnél.
2022. okt. 25. 20:29
 49/264 anonim ***** válasza:
0%
Ha 2 ezret 3 4 5 ora alatt keresel meg akkor szamodra mas munka valo, ezt felejtsd el orokre
2022. okt. 25. 22:33
 50/264 anonim ***** válasza:

ma 19:26

Érdekes figura vagy.

Ilyen helyesírással kétlem hogy ott "dolgozol".

Furcsa vagy nagyon. Bár hiába a bújtatott esetleges reklám, aki oda jelentkezik, úgyis rájön micsoda nyomorék meló.

Azon kívül, hogy minden szrba, például egy vessző lehagyása miatt is belém kötöttek nem is egyszer.

2022. okt. 25. 22:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!