Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
31/264 anonim válasza:
Ahhoz hogy kb.: 2500 Forintot megkeress, minimum 100 üzenetet kell írni. Ezt a 100 üzenetet mire bepötyögöd normálisan, addigra eltelik 5-6 óra. Ha próbálsz gyorsítani a tempón bsztatnak hogy nem jól csinálod.
Namost, ebből a 2500 körülbelüli összegből még adózni kell, könyvelőt fizetni, és az utalási díjakat is vonják. Nevetséges. Kb 2500 forintért ki az a marha aki ott ül 4-6 órát ??!
32/264 anonim válasza:
Igaz, mindenki más tempóban dolgozik.
33/264 anonim válasza:
Nem védeni akarom az onlineallas.com-ot, másik cégnél vagyok, de nekem is megvan jobb óráimban 2000ft, mondjuk én gyorsan írok eléggé, meg alapból számítóges munkám van és vállalkozó vagyok, tehát ígyis úgyis ott ülnék, viszont egyhuzamban sok órát nem lehet mert lefárasztanak agyilag.
34/264 anonim válasza:
Lehetetlen, nekem is van kódom és semmit nem ér. Nem jön semmi üzenet. Ha három kódom lenne na akkor talán lehetne óránként 1500 forintot keresni. Ha egyszerre lépnék be a három kóddal.
35/264 anonim válasza:
Ja, meg ez is. Volt hogy este 9 től ott ültem egészen éjfelig, és valami 40 üzi jött összesen! Na most az a 40 üzit oszd le 3 órára.
36/264 anonim válasza:
33-as vagyok. Én igaz az onlineallast nem próbáltam, többek közt a Gyakorin olvasott tapasztalatok miatt, egy másik cégnél vagyok, rosszabb órákban megvan 20-30 üzenet, de volt amikor 70-80at írtam meg. Tudok olyanról is aki 180at írt egy órában, hogy csinálta azt nem tudom, de újabban neki is kevesebb jön össze, szóval nem lehetetlen, csak ki kell fogni jó órákat, nekem abból könnyebb hogy alapból a gép előtt vagyok naponta órákig.
38/264 anonim válasza:
ma 19:36
Ott is 150 karakteres levelet kell írni?
39/264 anonim válasza:
Ott kevesebbet kell, akkor lehet nekem sem lenne meg annyi, amennyi. Azért a végtelenségig nem lehet a semmiről beszélgetni, mindig minimim 150 karakteren át.
40/264 anonim válasza:
130 a minimum az onlineallasnal, de eleg gyakran leviszik 100ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!