Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
91/264 anonim válasza:
Havonta kerestek 1000-2000€-t ezzel, szóval nem lehetetlen a heti 133.000, bár a mostani helyzetben én még a havi 133at is lehetetlennek látom, legfeljebb úgy jön össze ha egész nap a gép előtt ül valaki, de akkor az életét is megunja ennyi üzenet mellett.
Nekem messze nem volt ennyi pénz amit kerestem, 6 számjegyű már volt egy hónapban, napi pár óra munkával, viszont már ez is olyan hihetetlennek tűnik, amikor szó szerint az aprókért írogat már csak az ember. Emelni persze nem emeltek semmit, ezt csak úgy zárójelben jegyzem meg.
92/264 anonim válasza:
Melyik oldalon keresed meg a havi 1-2000 Eurót?
93/264 anonim válasza:
Olvass vissza párat és megtudod.
95/264 anonim válasza:
Nekem rengeteg üzenet jön, megállás nélkül. Lehet hogy van valami rendszer, és nem mindenki kap eleget?!
96/264 anonim válasza:
Mit értesz rengeteg alatt? Sajnos ez relatív, mert én is volt hogy megírtam egy órában majdnem 100-at, de vannak akik 200-at is megírtak. Most örülök ha óránként van 30.
97/264 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy van valamilyen rendszer, ami alapján dobálják az üzeneteket. Sokszor 20-30 percig nincs egy üzenet sem. Majd mikor jön egy üzenet ott alul az előzményeknél látni, hogy egy moderátor folyamatosan írt az adott ügyfélnek. Hát nem érdekes?!
98/264 anonim válasza:
Érthetetlen dolgok történnek... Munka semmi, és változatlanul ömlenek befelé az új emberek!
99/264 anonim válasza:
Olyan kérdésem lenne, hogy felelőtlenül regisztráltam az onlineallasra és elküldtem a személyim, de vissza mondtam a jelentkezést! Lehet hogy én vagyok paranoiás, de vissza élhetnek a személyi adataimmal ?? Gondolok it bármire amire egy személyi képpel tudnak kezdeni.. választ privátban is várom esetleg . Köszi!
100/264 anonim válasza:
30 nap inaktivitás után minden adatodat törölnek elvileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!