Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
121/264 anonim válasza:
Nem is lesz valszeg, mert ezzel az ejszakai muszakokkal levaltottak
122/264 anonim válasza:
Az is bagó, heti 5 napra...
123/264 anonim válasza:
Én csak azt utálom, hogy ha sokat írsz, akkor tiltanak.
124/264 anonim válasza:
Mennyit írsz általában egy héten, hogy letiltanak?
125/264 anonim válasza:
Néha elég elérni 150-200 üzenetet, ha túl gyorsan sikerül, gyorsán hibát találnak amennyiben van és persze emberek vagyunk, előfordulnak hibák. Előjönnek azzal, hogy nem tettél szóközt a vessző után, hamar tiltanak. Bizonyára ki van adva nekik, hogy ne nagyon engedjék elérni a szorzókat. Mondjuk ilyen forgalmak mellett egyébként sem lehet.
126/264 anonim válasza:
Időpazarlás az egész apró pénzért
127/264 anonim válasza:
Az abc az jó, de az oa már már néha direkt tilt szerintem.
128/264 anonim válasza:
Én nem értem meg, hogy mit érnek azzal, ha állandóan tiltogtják az embereket online-nal? Nem az jó nekik is, ha minél többet írnak? Nem értem
129/264 anonim válasza:
Azt, hogy előbb-utóbb megunja akit tiltottak, aztán lehet el se éri a kifizetési limitet, aztán bent marad a pénze, nem kell kifizetni, majd jön más, akkor ingyen dolgozott nekik.
130/264 anonim válasza:
Vajon hány fix munkásuk lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!