Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Pénz
Karrier
Munka
Állás
15 szavazat
1/264 anonim válasza:
Szexchatelni kell férfiakkal és valós érdeklődést eljátszani, olvass utána kicsit itt gykn, sokan írnak róla bővebben.
2/264 anonim válasza:
3/264 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező, aki hashtagek megadása helyett mindig szavazást ír ki? :D
4/264 anonim válasza:
Apró pénzt fizet de nagyon kevesett. Embereket kell átverni igazából ez a lényeg. Meg hát szex chatelni kell velük. Nagyon kevés pénz plusz az adót fizesd be magad után. Nem éri meg. Ők veszik fel a nagy pénzt te csak aprót kapsz. De szerintem próbáld ki. Élettől is elmegy a kedved. Van más ilyen cég is de az is hasonlóan tetű. Ilyen munkáért jóval többet kéne fizetni. Így csak sex chat rabszolga vagy. Éh bérért.
5/264 anonim válasza:
Csoda hogy a rendőrség nem számolja fel ezeket, mert a munka amit csinálni kell nem legális. Ezt csalásnak hívják, haszon szerzés céljából. Ők jól is keresnek mondjuk.
6/264 anonim válasza:
ha szereted amikor pocakos kopasz altalanos sulis rendszergazdak verik a 60 pixeles fejedre akkor kifejezetten neked valo
7/264 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogyan működhet még, ki dolgozik nekik ilyen szabályok mellett. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez a cég a TextingFactory társcége.
8/264 anonim válasza:
7. Ja még a szöveg is ugyanaz. Ezek mind egy kutyák. Minden országban jelen vannak. És csinálják a csalásokat. Ezek már milliárdosok lehetnek ebből.
9/264 anonim válasza:
Egyébként nem semmi az aki ezt az egészet kitalálta. Nekem ilyen eszembe nem jutna. Viszont nem véletlenül nem fedik fel magukat. Ők is tudják hogy ez csalás, előbb utóbb szerintem kattan majd a bilincs rajtuk. Akkor lesz sírás.
10/264 anonim válasza:
Egyik legjobb biznisz, de nem lesz bilincs, mert legális teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!