Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Onlineallas.com...... mi a...

Onlineallas.com...... mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.

2022. szept. 26. 20:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/264 anonim ***** válasza:
77%
Jött a figyelmeztető levél, hogy elhagytam egy vesszőt. Na mondom, b@sszatok meg.
2022. okt. 25. 22:39
 52/264 anonim ***** válasza:
15%
Az itteni irasom nem tukrozi a szakmabeli kepessegem, hiszen telefonrol irok. Egyebkent nem valo mindenkinek ez a munka, az oa pedig csakis annak valo aki jol tud koncentralni, es nem a gyorsasagra megy. Ott megterul a befektett energia ha heti szinten megirsz egy jo adag mennyiseget, ami kb napi 4-5 ora munka
2022. okt. 25. 22:44
 53/264 anonim válasza:
84%

Sziasztok kiszeretném fejteni az én véleményemet is.

Nagyjából 2 hete vagyok "alkalmazott" náluk, ez a kis idő alatt sok mindenre rájöttem. Többek között arra is, hogy nagyon undorító emberek vannak a mi kicsinyke világunkban.

Én azért vágtam bele ebbe az egészbe, mivel suli mellett nem tudok más munkát végezni, és nagyon kézenfekvő volt számomra ez a lehetőség.

Nos aki nem tudná te vagy az aki miatt az ügyfelek pénzt költenek különféle oldalakon, mert azt hiszik, hogy valós nőkkel beszélgetnek. De a valós nők mögött nagy valószínűséggel csak férfiak állnak.

Ott kezdődik az egész, hogy feltöltöd a hivatalos okmányaidat, majd ha ez megvan és elfogadják nekem írnom kellett egy emailt. Kaptam egy skype nevet, utána kapsz egy tananyagot amiben tesztek is vannak. Azokat mind el kell olvasni, és ki kell tölteni. Ami után végeztél elkell küldened a támogatódnak a képernyőképet. Ha ez megvolt utána megbeszéltek egy időpontot ami mindkettőtöknek megfelel, bevesz egy csoportba, majd elkezdődik a "kiképzés,teszt". Itt felmérik, hogy mennyire figyeltél oda a tananyagnál, illetve, hogy alkalmas vagy-e. Ami után ez megtörtént, és alkalmas vagy. Belépést kapsz az oldalhoz. Az első 50 üzenetedet ellenőrzik, ha az első 50 üzenetben túl sok a hiba, akkor nem leszel alkalmas "chat moderátornak".

Nos itt kezdődik a "buli" elindítod a keresést vagy talál valakit vagy nem. Az elején mindig lesz, mert felmérik, hogy kinek mennyien írnak vissza, és milyen az üzenetek minősége, ha ez megvolt akkor vagy úgymond "felvéve", de erről semmilyen szerződés sincs csak fel vagy véve.

Kicsit meggyorsítom a dolgokat, ha gyorsan írsz, van gyomrod hozzá, és helyesen is írsz még vessző hibád sincsen, akkor neked ajánlom. Ha ezek közül egyik sincs meg akkor semmiképpen sem ajánlom, mert csak idő temető.

Az elején még nagyon elnézőek, ha hibát vétesz, mert kezdő vagy de utána, már fenyegetni fognak a 24 órás tiltásokkal. Nem is beszéltem a naplózással ami azt jelenti, hogy neked naplózni kell minden dolgot, vagyis ami fontos, ha elárulja az ügyfél, hogy van 2 lánya, naplózni kell, ha elárulja, hogy hol lakik naplózni kell. Minden fontos információt naplózni kell. Nekem ezért is fura ez a dolog mivel konkrétan tengernyi adatuk keletkezik mindenkiről, így mindent is tudnak minden ügyfélről. Ha ezek elmaradnak, és már megnyomtad azt a bizonyos entert, akkor vége. Jön a skype üzenet, hogy hibáztál.

A fizetésről annyit, hogy jól keres, ha tényleg gyorsan írsz, és van üzenet.

1-299 Megírt üzenet a héten € 0.07 / üzenet

300-599 Megírt üzenet a héten € 0.08 / üzenet

600-999 Megírt üzenet a héten € 0.09 / üzenet

1000-1299 Megírt üzenet a héten € 0.10 / üzenet

1300-1599 Megírt üzenet a héten € 0.11 / üzenet

1600+ Megírt üzenet a héten € 0.12 / üzenet

Itt van a bérezés a fizetésnek. Ha csak azt vesszük, hogy én nagyjából egy 150 karakteres üzenetet megírok naplózás átolvasással együtt nagyjából 1 perc alatt. Átlagban persze, tehát óránként 60 üzenet. Ami azért nem túl sok, de azért mondtam, hogy átlagban, mert van hogy nem is kell naplózni csak írni és enter. Ha azt vesszük, hogy 8 órában dolgozol és óránként 60 üzenet. Az 480 üzenet, ami 1875ft-os óradíj.

Csak azért kifejtem jobban mert tudom, hogy amikor én akartam belépni akkor nem találtam sehol sem ennyire részletes információkat.

Ha azt tervezed, hogy napi 8 órát raksz bele, vagy meglesz a napi 480 üzenet. Csak a hétköznapokra számolva egy hét alatt 2400 üzenet ami 133.000ft és ez tényleg szép pénz. Egy hónap alatt 450 ezer is lehet ha eddig bírod.

De sajnos ez nem ilyen egyszerű, egyrészt van egy utalási díj ami nem túl sok, de van. Másrészt az adózást teljes mértékben neked kell intézni ami nem kevés. Tehát összességében, ha szeretnél legálisan, de undorítóan cigi/pia pénzt keresni, vágj bele. Ebből nem fogsz megélni, csak ha tényleg nem lesz mellette életed, és agyad.

Remélem sok embernek segítettem a választásban.

2023. jan. 6. 17:40
 54/264 anonim ***** válasza:

Mire azt a heti 2400 üzenetet megírod, beléd kötnek, és valószínűleg ki is rúgnak.

Minden szr miatt, szó szerint.

Én már kifigyelteml, olyan

200-300 üzent között jön a bsztatás, emailen, vagy Skypeon, minden ok nélkül. Kicsit reklám szaga van a dolognak megint.

2023. jan. 6. 18:48
 55/264 anonim válasza:
54-es, én is kaptam pont ma egy basztatást, hogy mire figyeljek oda, és jött a fenyegetés, hogy 24 órás tiltást fogok kapni. De a fontos az, hogy ne mutasd ki nekik, hogy fontos a munka számodra. Mondd meg nekik, hogy te is ember vagy hibázol, és ha így hátráltatnak akkor nincs értelme, hogy nekik dolgozz. Hidd el máshogy fognak hozzád állni. Ők azért kapják a pénzt, hogy keressék a hibát, illetve tanítsák az újakat. Te pedig azért, hogy fenntartsd a beszélgetéseket, de lehet igazad lesz. Én még nem tudtam 5 napon keresztül 8 órát dolgozni. Szóval még nem tudom a héten jelenleg 200 üzenetem volt kb 3 nap alatt hoztam össze ennyit kevés idő befektetéssel. Nem reklámnak szántam csak jobban akartam kifejteni, mert sokan nem fejtik ki.
2023. jan. 6. 19:31
 56/264 anonim ***** válasza:
És hát igen, sajnos a színvonal... Azok a bizonyos üzenetek. Van hogy a hajamat tépve sem tudok már mit írni, némelyiknek... Ugyanakkor fennáll a copy/paste veszélye, amivel szintén bsztatnak, hogy ne, úgyhogy minden szót meg kell válogatni. De egy idő után elfogynak a szavak. Rosszul van felépítve szerintem az egész rendszer.
2023. jan. 6. 20:13
 57/264 anonim ***** válasza:
Csak elméleti szinten érdekel, nem szándékozok ilyet tenni meg a konkurens cégnél dolgozom már több mint fél éve, de mi van ha valaki olyat vesznek fel aki minden ügyfélnek akit bedob hozzá beírja hogy ez egy nagy átverés és nem azzal beszél, akivel gondolja?
2023. jan. 13. 12:01
 58/264 anonim ***** válasza:

ma 12:01

Bocsi hogy másról beszélek, de megkérdezhetem kb. Mennyit keresel ott? Akár privát üzenetben is megírhatod, nagyon megköszönném neked. Csak körülbelül. Sokat kell írni, ott is?

2023. jan. 13. 13:53
 59/264 anonim ***** válasza:
Igen, azt értettem alatta. Sajnos igaz amit írsz, ez egy nagyon gyenge hónap az eddigiekhez képest, felvettek csomó embert, meg gondolom az ügyfelek is kiköltekeztek az ünnepek alatt, remélem jövő hónaptól beindul, most kb fele-harmada annyi üzit írok mint mondjuk novemberben ugyanennyi idő alatt :(.
2023. jan. 23. 09:52
 60/264 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de tartósnak ígérkezik ez a dolog, de megkockáztatom azt a kijelentést is, hogy teljesen taccsra lett vágva.
2023. jan. 23. 10:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!