Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
251/264 anonim válasza:
Nem tudnak, de abból az apró pénzből amit meg keresnek nem is lenne érdemes. Nem létező munkakörből nem tudnak adózni.
252/264 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy nem létező munka szerinted, én elvagyok vele immár ötödik éve... ;-)
253/264 anonim válasza:
Hivatalosan ez a munka nem létezik. Az se megy át amit írok, nem csoda hogy csak erre vagy jó ennyi ésszel.
254/264 anonim válasza:
Szerinted ha nem adózol bármilyen bevételből akkor annak mi lesz a vége?
255/264 anonim válasza:
No, mi? Megyek a börtönbe? :-) Annyira sötét vagy! Gondolom te egy csaj vagy mi? Frigid, és b@szatlan! Ide jársz badarságokat beszélni!
256/264 anonim válasza:
Megmondanád, hogy mi a f***ért nem tudsz normálisan írni ha én is azt teszem? Frusztráltságodból adódóan inkább te vagy az. Na sebaj, nem tudom, miért fáj az neked, hogy nem mindenki csaló.
257/264 anonim válasza:
Egyébként ha már EV valaki akkor elég könnyen megtalálják mindenféle baromsággal, gondolom ez is nagyon fáj neked.
258/264 anonim válasza:
Csakhogy itt nem EV vagy, hanem szabadúszó! Nagy különbség! :-)
259/264 papics válasza:
NE CSINÁLD! A felhasználási feltételekben szerepel, hogy ha a szerződés valamelyik pontját megszeged akár több ,int 40 milliós összeget hajthatnak be rajtad, és a szerződésben szerepel az is, hogy ha ezt elköveted, nekik
nem kell bizonyítaniuk!
Tehát hazudhatnak is, nem lesz következménye, hanem te járod meg. Meg is zsarolhatnak, kit tudja, lehet, hogy a képeket amiket használnak, pontosan ilyen zsarolásból szerezték.
260/264 anonim válasza:
Azért elég sokan benne voltak/vannak ebben. Ha mindenkit megzsarolnának az nem túl életszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!