Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
221/264 anonim válasza:
Pont az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország. Néha szégyelli az ember, hogy magyarnak született. Lehet csodálkozni a 2/3-okon...
222/264 anonim válasza:
Akkor szerinted mi a megoldás te fogyaték? Értelmes dolgot mondani sem tudsz.
223/264 anonim válasza:
Akkor mondd már el azzal a nagyon okos fejeddel mi a megoldás. Ja hogy te sem tudod. Akkor meg nem értem mit ugatsz be.
224/264 anonim válasza:
Mi a megoldás? Nem kell ilyen ócska, fekete cégeknél dolgozni mint amiket említettél. Vannak olyan chat modetárori cégek akik bankszámlára fizetnek és nem ilyen kétes, lehúzós "pénzügyi szolgáltatást" nyújtó oldalakra. Puszillak Babám
225/264 anonim válasza:
ABC chat volt, itt azt írták jó. De szerintem összejátszik ezzel a payonnerel és így húznak csőbe embereket. Utólag már könnyű okosnak lenni, én is tudom már kár volt ezzel foglalkozni. Én már semmi chat céghez nem megyek. Mind három egy nagy szemét szar kupac.
227/264 anonim válasza:
Már voltam, 2020 ban amikor másodpercenként dobott egy üzenetet akkor megérte. De aztán felvett egy csomó embert, és jó ha jön 30 üzenet óránként. Az nagyon kevés órabér annyiért nem csinálom. Kiszámoltam vagy napi 10 órát kéne ott ülni hogy megéljek belőle. Bejárós munkán csak napi 8 at kell és legalább van hétvége bejelentés fizetett szabadság úgyhogy én már nem megyek chat céghez. Főleg hogy most jól beszptam ezzel a payonner baromsággal. Meghagyom másnak ezeket a munkákat most már inkább. Valakinek jó ott ülni mindennap 10 órát akkor hajrá.
228/264 anonim válasza:
te hülye vagy amúgy? miért ne lehetne a payo t megszüntetni? nem tudsz angolul vagy mi van?
229/264 anonim válasza:
Mert nem hajlandóak te barom, végig mentem a folyamaton te idióta. Volt egy válasz email amiben tudomásul vették hogy meg szeretném szüntetni, de a számla még mindig aktív. Na és azóta nem válaszolnak te sötét barom. Nyilván azért hogy követelhessen majd évi 30 dollárt a semmire, azért nem hajlandó megszüntetni. Ezek csaló bűnözők és mindenkit óva intek tőlük.
230/264 anonim válasza:
Szóval nem arról van szó hogy olyan hülye lennék hogy nem tudok végig menni a folyamaton. Egyszerűen nem hajlandó bezárni a számlát, és már semmi emailre nem is válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!