Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
211/264 anonim válasza:
Kb 1200 eurót kerestem vele, nem túl hosszú idő alatt. Ez évekkel ezelőtt volt, már nincs időm rá. De sok üzenet volt akkoriban. Már fogalmam sincs, hogy működik meg mi van ott.
212/264 anonim válasza:
Mind három cég egy fos. Éhbér ez amit adnak. ABC t még nem próbáltam ki akartam próbálni de csak payonner re fizet, simán IBAN ra nem. Ez mér jó nekik? Valaki érti ezt? Ha fizetne simán IBAN ra már rég elkezdhetem volna náluk dolgozni, így viszont payonner fiókot kell csinálni. Amit lehet jóvá sem hagynak ha nem tudom igazolni hogy freelancer vagyok. Hivatalosan nem vagyok ez. Szóval ez mér jó neki hogy csak erre a szarra fizet mi az értelme?
213/264 anonim válasza:
Gondoltam hátha ott lehetne keresni is, de én úgy látom mindegyik cégnek vannak komoly hátrányai. Mind háromnak. Mindegyiknek van valami ostoba rögeszméje amiből nem enged. Ez így nem pálya.
214/264 anonim válasza:
Semmi baj a Payoval, simán vissza igazolják pár nap alatt, semmi különöset nem kell csinálni vele, nekem évek óta fizet is rendesen. Délelőtt rá teszi a fizut az ABC, 2 óra múlva a bankszámlámon van! ;-)
215/264 anonim válasza:
Hát nem tudom én már megbántam hogy regisztráltam erre a szrra. És ha nem jön be a meló akkor meg lehet szüntetni ingyen ezt a számlát ugye? Annyi találtam ha valaki 12 hónapig nem használja és nyitva hagyja akkor felszamolnak 30 eurót.
216/264 anonim válasza:
Na ettől féltem, nem lehet megszüntetni ezt a payonnert. Mindenáron azt akarja hogy nyitva hagyjam a számlát. Nem is használtam még semmire és elvileg bármikor megszüntethető ha nem tetszik. Már nem tudom hány emailt írtam de addig fogok írni még meg nem szünteti. Ilyen aljas mocsok egy szolgáltatást még nem láttam. Azt hittem a paypalnàl nincs rosszabb. Nehogy bárki nyisson ilyen szar payonner számlát. Ez csak figyelmeztetés aki megnyissa tudja mire számítson. Egyébként is valódi vállalkozónak kell lenni és azt bizonyitani is kell nekik. Aki sex chatel az meg feketén chatel úgyis. Szóval nem működik a dolog.
217/264 anonim válasza:
Eddig nekem nem kellett bizonyítani, hogy valódi vállalkozó vagyok. Mi ez a payonner? Az onlineallas a bitsafe-re akar regisztráltatni. Amúgy én tényleg vállalkozó vagyok, milyen teáor kóddal lehet ezt felvetetni? Aki még legálisan szeretné, az hogy csinálja?
218/264 anonim válasza:
ABC chat csak erre a payonner re fizet semmi másra. Egyébként nem tudom a kérdésekre a választ, a payonnernek nagyon sok mindent be kell küldeni azt tudom. Ezért nem is akarok az ABC nek dolgozni mert ez így nem működik. De az biztos hogy ha nem zárja be a számlát és bajom lesz belőle be perelem őket. Mivel bizonyítani tudom milyen sok emailt küldtem nekik és mikor. Mocsok szemét egy undorító banda. Szét perelem őket és mindent rájuk verek. Fizessenek majd vagy 1 millió dollárt.
219/264 anonim válasza:
Jó terv! Biztos most nagyon megijedtek tőled! ;-) Szerinted mennyi idő alatt esznek meg reggelire a cég jogászai? :D
220/264 anonim válasza:
Hát figyelj ez simán bűncselekmény amit csinálnak. És én bizonyítani is tudom emailekkel. Akkor soha nem lehet megszüntetni és fizessek nekik életem végéig minden évben 30 dollárt? Ez csalás, bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!