Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Onlineallas.com...... mi a...

Onlineallas.com...... mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.

2022. szept. 26. 20:15
 231/264 anonim ***** válasza:
És miért nem törlöd ki a bankszámla vagy kártya adatodat, és akkor nincs miről levonni? ;-) Barom észlény!
2023. júl. 9. 19:54
 232/264 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy a felhős cégnél annyi meló van már régóta, mint a rohadás! Napi 6-8 ezreket simán ki lehet szedni 6 óra melóval....
2023. júl. 9. 19:55
 233/264 anonim ***** válasza:
231. Még sincs adva te barom, annyira hülye vagy mint egy darab szar. Nem levonni fogja hanem követelni ez a mocskos büdös cég. Lehet majd perrel fog fenyegetni vagy ilyesmi. Bűnözők bármire képesek, nyilván átverés a szolgáltatás azért írom senki ne használja. Csak azt akarom mást ne palizannak be.
2023. júl. 9. 20:55
 234/264 anonim ***** válasza:
38%
Te nagyon sötét vagy b@azmeg! Kezeltesd ezt a rögeszmédet! Ha meg nem, akkor így jártál! Fizessél életed végéig, te műszaki zseni! Majd pont veled fognak foglalkozni az évi 23 eurós forgalmaddal, mi? Komoly, nagy cégek használják napi több milliós tranzakciókkal, biztos a te sz@ros pénzedre hajtanak, mi? Beteg állat!
2023. júl. 10. 07:20
 235/264 anonim ***** válasza:
Igazából nem fog tudni perelni nem is éri meg neki. Ezt tudom én is. De biztos fognak fenyegetni. Ez a trükk. És ha valaki megijed és fizet nekik akkor örülnek a markukban. Szóval biztos nem fizetek semmit mert úgysem perel be, és amúgy sem nyerhetne. Csak gondolom fenyegetnek emberek és hátha valaki majd megijed. Nagyon el tudom képzelni, ez a bűnözők egyik kedvenc taktikája. Én csak azt mondom ne használja senki, szerintem az ABC chat et se mert ezek össze játszanak szerintem. Majd egy év múlva ki teszem ide hogy fenyegetnek, tudom hogy fognak nyomorult bűnözők ezek.
2023. júl. 10. 08:38
 236/264 anonim ***** válasza:
Amúgy nektek ez a maniatok hogy a felhősnél mennyi munka van. Max akkor amikor épp letilt mindenkit vagy már nem csinálják mert annyira szar pénzt lehet keresni. Aztán felvesz sok embert megint, és addig tartott. Mondjuk annyi esze nincs a hülye baromnak, hogy ezzel csak annyit ér el hogy már egész Magyarország ismerni fogja ezt a munkát. Na de mindenesetre szenvedjen ezzel más, én nem vagyok ennyire hülye.
2023. júl. 10. 12:02
 237/264 anonim ***** válasza:
És miből veszed hogy szélhámos a Payo? Nem tűnt fel, hogy ugyanolyan E pénztárca, mint a Paypal, Skrill, és társai? Az egész világ ezt használja, te oktondi! Előbb utána néznél a dolgoknak!
2023. júl. 10. 20:19
 238/264 anonim ***** válasza:
eBay-ről hallottál? Ott pl a Paypal a fő fizető eszköz!
2023. júl. 10. 20:21
 239/264 anonim ***** válasza:
üldözési mániád van, kezeltessed!
2023. júl. 10. 20:21
 240/264 anonim ***** válasza:
237. Mi az hogy miből veszem? Hányszor írjam még le? Esetleg kínaiul írok?? Vagy mit nem értesz azon amit eddig elmondtam. Ezek csalók és nincs valóságalapja annak amit írsz. A Google playben a mobil alkalmazásuknàl is sok a negatív vélemény. De már leírtam miért szélhámosak. Paypalt ha le akarod zárni legalább nem kell emilben kérni hogy zárja be. És még azóta sem válaszolnak mik ha nem csalók?
2023. júl. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!