Onlineallas.com...... mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Privátba is.2022. szept. 26. 20:15
191/264 anonim válasza:
Itt mindenki az már, ahogy látom...
192/264 anonim válasza:
Kinek milyen tapasztalatai vannak az online allassal kapcsolatban?
194/264 anonim válasza:
Jaj ne, az agyhalott már megint itt van.
195/264 anonim válasza:
ma 17:48
Csak írni tanultál, az olvasás nem megy? Van 3 oldalnyi kérdés. Olvass vissza. Ezredjére senki nem fog válaszolni, ha lusta vagy.
IGEN! Valóban kifizet, ahogy mindegyik. Erre az egyre nincs panasz. Persze, ha kivágatod magad, mert béna vagy és nem érted el a limitet, akkor oda a lóvé. Ennyi.
197/264 anonim válasza:
Fél éve még tényleg rommá kerestem magam. Most épp, hogy csurran-cseppen.
198/264 anonim válasza:
Ezt nem értem. Nekem ott jön rendesen, de a Moderationon abszolút nulla. De hónapok óta. Talán decemberben jött, de már abban sem vagyok biztos.
199/264 anonim válasza:
Nekem meg van h több jön mint a CTn
200/264 anonim válasza:
Kit rugtak már ki online tol és milyen indokkal? Mennyi idő után? Hány tiltás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!