Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon hátráltat a "szabadságf...

Nagyon hátráltat a "szabadságfüggésem" a munkámban, hogyan nyomjam el magamban?

Figyelt kérdés
Fix munkaidős home office ügyfélszolgálatos munkában dolgozom 9-17:30-ig hétfőtől péntekig. Nagyon durva "napfüggésem" van, főleg nyáron, egyszerűen nem bírok 8,5 órán át ülni fix időben, mint aki raboskodik vagy mintha valami láncra vert kutya lennék, aki kap fél óra ebédszünetet és 2x15 perc szünetet. Szüneteimet 90%-ban kint töltöm az utcán, de egyszerűen így is sírva fakadok munkanap végén, hogy nem élvezhettem ki a jó időt és a napot normálisan, mert mire fél 6 már a nap konkrétan lemenőben van. Télen meg már ugye rég sötét van olyankor. És ugye nem gondolhatok csak úgy egyet, hogy akkor én most kimegyek megint 10 percre levegőzni, mert a vonalon kell lenni, mert bármikor bejöhet egy hívás és van 5 másodpercem felvenni. Tehát még a lakásban sem sétálhatok vagy ügyködhetek, mert nem érem el a hívást a számítógépen. Kikészülök a munkától, nap végére idegroncs leszek. Bármi tipp, hogy hogyan nyomjam el magamban ezt a szabadságfüggést? Vagy hasonló munkakörben dolgozók, hogyan fogadtátok el a rabszolgasorsot?

2022. aug. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Azért mérnökinfós diplomával van esélyed ennél jobb helyekre is.

Azért nem hívnak be mert kezdőként, kevés tapasztalattal ez nem egyszerű senkinek se. Nekem is vagy 3 hónapba telt mire lett munkám pedig baromi sok helyre beadtam a jelentkezést. Küzdeni kell, fel kell készülni interjúkra és fel fog valamelyik cég venni.

Junioroktól nem várnak el sokat de azért tisztában kell lenned az alapokkal, mondtad h egyetemet végigcsaltad, de igazából ezekre még most is simán fel tudsz készülni.

Infós munkák többsége meg flexibilis szval úgy rendeznéd a napod ahhogy akarnád

2022. aug. 21. 22:07
 52/54 anonim ***** válasza:
80%
Ennél még egy betanított szellemi munka is jobb. Nem hiszem hogy ilyen diplomával a Dunanak kéne menni. Legyen elég kitartasod váltani. Nem fog rögtön a, szádba repülni a kisgalamb.
2022. aug. 22. 08:37
 53/54 anonim ***** válasza:
Hogy lehet elcsalni egy egész egyetemet?
2022. aug. 23. 20:28
 54/54 anonim ***** válasza:
8%

Én is dolgoztam telefonos ügyintézőként egy évet, nem home officeban. Én sem szerettem. Meg volt adva, hogy minden órában óra 10-kor van egy 10 perces szünet, de inkább 9 és fél, mert lehet s rendszer lassú, azt meg büntették, ha túl sokat voltál szüneten vagy utómunkán. Ebédelni nem tudtál kimenni, úgyhogy mindig vinned kellett kaját, vagy rendelni (nem Woltról, mert átvenni nem tudtad, hanem pl Interfood, az kihozta már reggel), mert vissza kellett érned. Sőt nekem csak 25 perc volt. Ha munka vége előtt 1 mp-vel szólal meg a telefon, fel kell venned. Több műszak is volt nekem. Ez tényleg robot életmód.

A mostani helyemen hibrid office van, elvileg óránként 10 perc szünet de annyira nem nézik ha el van végezve a munka és akkor mész amikor akarsz. Fél óra ebédszünet is elcsúszhat. De én is ilyen vagyok, hogy nem tudok sokáig koncentrálni. Kb ebédig igen, aztán elfáradok (ez hiperérzékeny tulajdonság, nézz utána). De amúgy hiába egész jók itt a körülmények, én sem akarok örökre alkalmazott lenni, most jöttem rá, milyen vállalkozást szeretnék, hamarosan elkezdem, remélem felfut viszonylag rövid időn belül és akkor itt felmondhatok, aztán dolgozhatok úgy, ahogy akarok, akár a tengerpartról is.

Te is keress szerintem kevésbé ilyen kötött munkát.

2022. aug. 25. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!