Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon hátráltat a "szabadságf...

Nagyon hátráltat a "szabadságfüggésem" a munkámban, hogyan nyomjam el magamban?

Figyelt kérdés
Fix munkaidős home office ügyfélszolgálatos munkában dolgozom 9-17:30-ig hétfőtől péntekig. Nagyon durva "napfüggésem" van, főleg nyáron, egyszerűen nem bírok 8,5 órán át ülni fix időben, mint aki raboskodik vagy mintha valami láncra vert kutya lennék, aki kap fél óra ebédszünetet és 2x15 perc szünetet. Szüneteimet 90%-ban kint töltöm az utcán, de egyszerűen így is sírva fakadok munkanap végén, hogy nem élvezhettem ki a jó időt és a napot normálisan, mert mire fél 6 már a nap konkrétan lemenőben van. Télen meg már ugye rég sötét van olyankor. És ugye nem gondolhatok csak úgy egyet, hogy akkor én most kimegyek megint 10 percre levegőzni, mert a vonalon kell lenni, mert bármikor bejöhet egy hívás és van 5 másodpercem felvenni. Tehát még a lakásban sem sétálhatok vagy ügyködhetek, mert nem érem el a hívást a számítógépen. Kikészülök a munkától, nap végére idegroncs leszek. Bármi tipp, hogy hogyan nyomjam el magamban ezt a szabadságfüggést? Vagy hasonló munkakörben dolgozók, hogyan fogadtátok el a rabszolgasorsot?

2022. aug. 21. 17:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem kérdező hogy mit vársz tőlünk?

Szinte minden munkában "kell" valamit csinálnod még saját vállalkozásban is, senki sem tudja az idejében mindig azt csinálni amit szeretne.

Ha kint dolgoznál akkor túl sokat dolgozol kint, ha otthon dolgozol akkor az a bajod hogy otthon dolgozol, ha irodába lennél az lenne a baj. Bocsi de szerintem túl sok időd van ilyeneken gondolkozni, találj egy hobbit, menj el sportolni, szerezz barátokat és máris nem lenne ez az érzésed.

2022. aug. 21. 17:59
 22/54 anonim ***** válasza:
31%
Fogod magad, elmész részmunkaidőbe, bejelentett 4 órásba dolgozni. Van olyan is. Leginkább árufeltöltés, takarítás stb.
2022. aug. 21. 18:18
 23/54 A kérdező kommentje:
21-es: Kb olyan tanácsokat, amiket írtál, amikkel elnyomhatom a szabadságvágyat. Sajnos ezeket pont próbáltam, nem jöttek be. Hobbim a videojáték, ideig-óráig jó de már unalmas mert 10 éve vagyok kemény függő és csak azért csinálom, amiért pl. egy drogos drogozik. Streamelni streamelnék és youtube videókat is csinálnék, de semmi erőm hozzá. Ha csinálom is akkor se néz senki. Sportolni csak kín volt eddig 130 kilósan. Barátaim nem nagyon vannak, akik vannak pedig munka miatt nem találkoznak velem, max évente 2 alkalommal.
2022. aug. 21. 18:20
 24/54 A kérdező kommentje:
22-es: Csinálnám ha meglehetne belőle élni. 4 órás munkaidő lenne nekem az álom. De az annyit is fizet sajnos, hogy ne lehessen belőle még minimálisan se megélni.
2022. aug. 21. 18:23
 25/54 anonim ***** válasza:
45%

"22 éves vagyok, még a tojás a fenekemen és nem tudom elengedni a gyerekkorom."

Jajj, te vagy az, aki itt vergődik folyton, hogy ő amúgy még gyerek, és nem érti, miért nézi mindenki felnőttnek?

Elég szánalmas ez 22 évesen, már bocsi. Semmiféle tojáshéj nincs már a fenekeden, és elég szomorú, hogy a gyerekkorodban élsz. Abszolút egy felnőtt ember vagy, és úgy is kellene már viselkedned.

2022. aug. 21. 18:25
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió jelei tapasztalhatóak rajtad kérdező.

Keress fel egy pszichológust.

2022. aug. 21. 18:26
 27/54 anonim ***** válasza:
77%
Fenét szabadságvágy. Ez nettó hiszti, amit itt lenyomsz.
2022. aug. 21. 18:28
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
23. Akkor neked nem a szabadságvágyad a probléma hanem a függőség!
2022. aug. 21. 18:29
 29/54 A kérdező kommentje:
Az nem én vagyok 25-ös.
2022. aug. 21. 18:35
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem legálisan végezted el az egyetemet? Ergó nem lett meg ezért megvetted a diplomát a nyíregyházi piacon. Értem. Nos neked az elsődleges problémád a depresszió. Mivel bruttó 340 et keresel ezért feltételezem, hogy nem élsz egyedül. Gondolom a szüleidnél, rokonaidnál laksz. Velük nem tudsz erről beszélni? Nem tudnak neked tanácsot adni, hogy milyen irányba tudnál haladni? Egyébként mint már írtam keress fel egy pszichológust, hagyd hogy segítsen, küzdd le a depressziót és keress egy olyan dolgot ami (munka szempontjából) tényleg érdekel. Biztos van ilyen.
2022. aug. 21. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!