Mérgező ez a környezet? Nem tudom hogyan tovább. Törekszem a munkahelyen fenntartani egy jónak mondható 'kapcsolatot' a kollégákkal ami meg is lehet talán. Mégis bizonytalan vagyok magamban.
*nem biztos,hogy fizikailag is konkrétan, de lehet úgyis, mert a lelki is kihathat később a fizikaira.
szal ha lelkileg leterhelő, az is elég indok lehet, hogy elmenj onnan.
Ahogy 5-ös írta...szomorú tény, de szinte minden munkahelyen van egy ügyeletes szemétkedő, ez ellen nincs mit tenni. Nem tudjuk megválogatni, kikkel dolgozunk együtt.
Ne add fel, keress másik állást. Lehet, hogy a következő hely is rossz lesz. De az utána következő már nem! Keresni kell, míg nem talál az ember egy számára megfelelőt. Manapság már nem ciki "vándormadárnak" lenni.
Én is most teljes gőzzel állást keresek, mert a jelenlegiben nem érzem jól magam. Nemrég váltottam, de a rosszabbik lovat választottam a jobbak helyett. Szidom magam a döntésemért, de továbblépek.
De miért foglalkozol vele?
Amikor engem kibeszéltek, az általában irigységből volt. Már egy ideje nem nagyon izgat hogy adott kollegám mit mond(hat) a hátam mögött. Mindig ki dumálnak valakit, elárulom.
Mindenkit kibeszélnek időnként, de ezt már az egyetemi koliban megtanultam.
Csak azóta magasról nem érdekel. :D
8
Nem fogsz hozzá erősödni. Azok “erősödnek” hozzá akik alapból lélek nélkül születnek tehát nem éreznek.
Érző ember a szemétkedéshez nem tud hozzászokni, max traumákat begyűjteni és befásulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!