Magyarországon az ilyen alap emberek pl. gyárba, boltba miért nem becsülik meg ha van munkahelyük mire fel ez az óriási fluktuáció mindenhol?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 18:54
11/26 anonim válasza:
Menj el gyárba, boltba dolgozni egy kis időre és megtudod !
Ezek nem munkahelyek, hanem rabszolgatartók.
12/26 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy ők is pénzből élnek, és rohadt kevés a fizetés az ilyen helyeken?
13/26 anonim válasza:
Ha valaki talal jobb helyet (akar tobb penzert), miert ne menjen? Lathatoan tud tobbet kapni a tudasaert, hat menjen.
14/26 anonim válasza:
9-es, Na igen én is találkoztam már ezzel a jelenséggel. Gyógyszertár, kettö régi, kb 15-20éve ott "dolgozgató" szakasszisztense az abszolút minimumot csinálta minden egyes nap, órás ebédszünet, rejtvéntfejtés, illetve azt nézték hogy a többi hogyan dolgozik. Öket leszámítva nagy volt a fluctuation mondanom sem kell. Senki sem az szereti más helyett húzni az igát. Kirúgni a fônök nem merte ôket, mert azért valamit minimálisan csináltak, nem csesztek el semmit ( csak az nem hibázik aki nem dolgozik na), meg ugye 20 év után borsos végkielégítés járt volna nekik.
15/26 anonim válasza:
További ok még ha a fônökség bohócnak nézi a dolgozóit gondolok itt arra hogy be kellene ugrani 0-24 bármikor, ha pl béreket nem fizetik ki rendesen, fizetetlen túlóra, irreális elvárások gagyi fizetésért stb.
16/26 anonim válasza:
Mert hulladékok az ilyen alap sz.ar munkahelyeknek a vezetősége, az üzemvezetői, stb. Az ember elokádja magát a sok gyö.lér, primitív, közönséges agy.halottól, elviselhetetlen viselkedésüktől és e mellett fo. s a bér is, ezért te alap ember, te sem vagy több mint egy kalap trá.gya.
17/26 anonim válasza:
Én mindig jelentkezek egy munkára, de semmit nem csinálok. Mindig várom, h mikor bukok le. Eddig a rekordom 3 hónap, mire észrevették, h sz*rok az egészbe. Majd még idegeskedek havi 140 ezerért. Vicc. És van diplomám, de tanárnak nem megyek ebben a helyzetben. (kémia-fizika) Volt olyan munkahelyem, ahol egész nap filmeztem. Projektleadásnál buktam le, mikor egy mondat se volt kész az egészből. 1,5 hónap filmezésért kaptam 380 ezer forintot.
18/26 anonim válasza:
Kémia-fizika tanári diplomával, cégeknél 140 ezer Ft nettót kapsz? Ez nem túl életszerű.
19/26 anonim válasza:
18as mondasz nekem egy olyan céget, ahol bármit is számít a fizika kémia diplomám? A 140 ezres az épp egy adminisztrátori munka volt. De voltam már raktáros, ott két hét után lebuktam. Közmunka volt az egyetlen, ahonnan még így se küldtek el, de sajnos kevés volt a fizu.
20/26 anonim válasza:
Ugyanitt kémia és fizika korrepetálást vállalok. Azt nem csaklizom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!