A vállalkozóknak is csökken az életszínvonaluk, vagy áthárítanak mindent az ügyfelekre?
Jól menő vállalkozókra gondolok, például burkoló, festő, villanyszerelő, kőműves, fogorvos, ügyvéd, fodrász..
Vagy egyszer eljön az a pont, hogy az átlag ember nem engedheti már meg ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, és visszaesik a kereslet?
"Neked könyvelőként milyen munkaeszközök kellenek, amit az átlag ember nem használ? SZámítógép, nyomtató, irattartók. Szerintem ez bőven beleférne havi 650ezer ft bevételbe is."
Nem könyvelő vagyok és szerintem ez az egész nem csak róluk szól. Nekem szoftverfejlesztőként csak a használt licenceim havonta több tízezerbe kerülnek. Szerintem egy könyvelő sem kap ingyen szoftvereket.
Másrészt meg ki a jó francot érdekel az, hogy te mennyit keresel? Engem ugyan nem. Alkalmazottként is lehet jóval többet keresni, mint amennyit én keresek, ez nem ettől függ.
Mindegy mit írtok, az egyszerű munkavállalók szopnak a legnagyobbat. Rajtuk csattan a gazdaság farka.
Megyek is béremelésért könyörögni, mert már érzem lógatják a számba a brét.
"Mindegy mit írtok, az egyszerű munkavállalók szopnak a legnagyobbat. Rajtuk csattan a gazdaság farka."
Hát sokszor igen, sokszor meg nem. Mellesleg nyugi, nem fog tudni minden vállalkozó emelni.
Az oké, de nem lehet mindenki vállalkozó.
Ki fog dolgozni a boltokban, gyárakban, magának a vállalkozónak?
"Az oké, de nem lehet mindenki vállalkozó.
Ki fog dolgozni a boltokban, gyárakban, magának a vállalkozónak?"
Hát én nem akarok csúnyát mondani, de a tipikus sori munkás, meg hasonló munkakörben dolgozók nagy része (persze vannak kivételek) sokkal többre nem is képes, mint amit most csinál... Nem az én dolgom megoldani az ő problémáikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!