Gyakorikérdéseken miért hazudik mindenki a fizetéséről és életszínvonaláról? Mire jó az, amikor tök átlátszó “műgazdag” dumákkal jönnek az emberek?
Már megszokhattad, hogy itt mindenki az átlagnál sokkal jobban kereső informatikus vagy külföldön élő, sok ezer eurót kereső.
Viszont ha átmegyek a Közlekedés topikba ott tele vannak a kérdések 30+os, lerúgott dízel csühögővel, szitává rozsdásodott mazdával, hondával.
Akik azt írják, hogy 2 milliót keresnek naponta 17 évesen orvos/programozóként, azok trollkodnak.
Akik 5-6-800 ezer Ft-os fizetéseket írnak azok meg jó eséllyel tényleg annyit keresnek.
Unatkozó hülye gyerekek, akiknek ez a weboldal csak poénnak számít.
A válaszadóknak a 50%-ka, 12-20 közötti, akiknek semmilyen tapasztalatuk nincsen az életben.
Ha valakiknek ez a móka, csak sajnálni tudom.
Én tisztán 120-200 eurót keresek naponta (havi 20-22 nap) és 23,5 cm a péniszem.
A mondat egyik fele igaz.
“ Akik azt írják, hogy 2 milliót keresnek naponta 17 évesen orvos/programozóként, azok trollkodnak.”
Burokoló-programozóként
Aki valós összeget ír, az kevésnek bizonyul a gyakorisok elvárásával szemben, így 0%-os választ fog jelenteni.
Részemről mindig leírtam a valós alacsony összeget és soha nem lett jobb az értékelés 0%-nál, minél többet hazudsz be, annál jobb értékelést kapsz és ez sokakat hazudásra ösztönöz!
Sokan versenyként élik meg, hogy ki tud magasabb összeget behazudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!