Nettó 2000 eurós fizetésből milyen életszínvonalon lehet élni Ausztriában?
Figyelt kérdés
800 euró kb. elmenne lakbérre, a megmaradó 1200 euróból félre lehet tenni? Nyaralás meg ilyenek belefér minden évben? Drágább kint a kaja/ruhák/üzemanyag stb, mint itthon? Jelenleg nettó 400 ezer forintot keresek itthon, nem kell lakbért fizetnem. Nem tudom, hogy jobb életszínvonalon élnék-e abból a fizetésből kint, mint ebből itt.2022. júl. 18. 16:06
1/8 anonim válasza:
Drágabbak a szolgaltatások, kajaból is a legtöbb... ha nem teszkógazdasagos szintű zacskos cuccokon akarsz elni. De ennyiből felre tudsz tenni ha nem akarsz hetente éttermezni, sörözni...
3/8 anonim válasza:
Kaja ugyanannyi mint itt, tehát igen, meg tudsz élni. (Aldi, lidl árak ugyanazok)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mondjuk nem az a kérdés, hogy meg tudok-e élni belőle, mert a mostani fizumból is meg tudok, hanem hogy egy viszonylag jobb, magasabb életszínvonalon élnék-e vele. Bár ezek szerint annyira nem egetverő összeg ez ott sem…
2022. júl. 18. 16:38
5/8 anonim válasza:
Nettó 480 e forintod maradna nettó 400zal szemben. Ha itthon nem fizetsz már lakbért szerintem nem lenne jobb, de ha van lakásod kiadhatod, az is hoz pluszt.
Anyagilag szerintem nem érné meg, de sok más szempont alapján igen.
6/8 anonim válasza:
Az én ismerősöm egy étteremben/hotelben mosogat géppel. 1450 Eurót keres nettóban. Ennek az összegnek a nagy részét el tudja rakni magának. A szállásért nem kell fizetnie és munkanapokon annyit eszik az étteremben amennyit akar. Ha az ember nem dohányzik és nem iszik és egy kicsit összehúzza magát akkor többet félre tudsz tenni ott mint itt.
7/8 anonim válasza:
Ha az ingatlant nem tudod bérbe ad I amiben itthon vagy nem éri meg
8/8 anonim válasza:
"Ha az ingatlant nem tudod bérbe ad I amiben itthon vagy nem éri meg"
Nem mondta, hogy van saját ingatlana, lehet a szüleivel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!