Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfiként ennyi fizetéssel...

Férfiként ennyi fizetéssel ilyen munkával lehet valahogy családod alapítani vagy muszáj váltanom?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok és közigazgatásban dolgozom 233 ezer nettó fizetésért jelenleg imádok itt lenni, nyugalmas a munka nem dolgozom magam halálra, Nagyon jók a kollégák, váltani nem szeretnék. Jelenleg nincs barátnőm, de lassan jó lenne egy lány és családot alapítani ennyi idősen valahogy meg lehet így oldani?
2022. jún. 10. 13:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
2022. jún. 11. 20:09
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

tök mindegy..manapság a legtöbben külön kasszán vannak. Mi is a férjemmel.

Én minimálbért keresek, a férjem kb ennyit mint te.

Nálunk működik a külön kassza dolog.

Annyi, hogy egy nagy szerencsénk van, hogy nem kell albérletet fizetni, csak rezsit. (van lakás)

De ha te kevésnek érzed, akkor váltani kell.

Vagy inkább képezd magad valami olyan irányba amivel többet lehet keresni, főleg ha ahogy írod, kényelmes a munkahelyed.

Én is folyamatosan tanulok, bár sokra nem mentem még vele...azért bízom benne, hogy egyszer jobb lesz.

Én pl most azért akarok váltani, mert ha már ilyen rosszul keresek akkor legalább olyan munkát szeretnék ami mellett marad még erőm tanulni, mert most minimálbérért fizikailag tönkreteszem magam.

Amúgy nem értem itt az emberek felháborodását....

én nem tudom hogy ki hol él, vagy hogy talán itt a gyakorin mindenki az IT ben dolgozik vagy milyen bolygón élnek, de a mi baráti társaságunkban és környezetünkben nem sokan keresnek jobban mint te...a férjem is diplomás, nekem 3 szakmám meg egy nyelvvizsgám van egyelőre (minimálbér)

Én is kerestem jobban, amíg külföldön dolgoztam de hát az sem megoldás, hogy akkor most mindenki elmegy.

2022. jún. 13. 22:31
 23/50 anonim ***** válasza:
22-esnek igaza van. Külön kassza. Ha kell vmi extra a szexben, akk veszel vmi ajit az asszonynak.
2022. jún. 14. 09:01
 24/50 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha két ember keres 250-250 nettót akkor ketten kényelmesen meg lehet élni egy 100 ezres hitellel is vidéken. Pl 100 a hitel, 50 rezsi, 100 kaja, 50 egyebek-pl tisztákodási szerek, 50 szórakozás, 50 félretesz egyéb kiadásra ha elromlik valami, 50 félre nyaralásra. Gyerekkel necces a történet.
2022. jún. 14. 18:56
 25/50 anonim ***** válasza:
61%

24: 100k a kaja? min 3 főnek? Te se jártál mostanában boltban. Az utóbbi 4 évre gondolok. Moslékot lehet enni 100k ból, de élelmiszert nem.

500 ból meg lehet élni, de hitellel nehezen. Pláne mostanában. Alaphangon is duplázódni fog. 50k félretenni? számoljál 2x30k -t nyugdíjra alaphangon.

100k hitel

200k kaja.

60k nyugdíj. (Ha nem akarnak éhen halni nyugdíjasként. 100k kéne fejenként.)

50k rezsi

Telefon, internet?

Gyerekre nem számoltál semmilyen költséget... Nincs olyan hónap hogy ne lenne valami. Mindig lesz valami. Mindig. Ha más nem és nagy akkor zsebpénzt akar.

Háztartásra szerintem nem megy havonta 50k el.

Autót ugye nem számoltad akkor ugye nincs. Na de mindenki gyalog 5 percre lakik? Manapság ritka már hogy közlekedésre nem költenek.

Autót is akarnak az havi 100k, és még a vételárat is ki kell gazdálkodni, ebből a fizetésből nem fog menni.

Megélni meg lehet. Kényelmesen? NEM.

Nyaralni hát csak szűkösen fog jutni, meg félretenni.

Egy családi strandolás az 10-20k között mozog egyetlen nap a strandon.

Menjenek szabad strandra. Vanni van. De szállás? Ugyan ennyi per nap.

2022. jún. 15. 13:31
 26/50 anonim ***** válasza:
Utolsó. Ha nincs gyerek.
2022. jún. 15. 17:40
 27/50 anonim ***** válasza:
Ha anno a nagyszüleink is így fogták volna fel, akkor most sokan nem irkálhatnánk ide. Régen is megoldották és a gyerekek felnőttek, sőt talpraesettebbek lettek...
2022. jún. 15. 21:41
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
A maiak töketlenek.
2022. jún. 15. 23:07
 29/50 anonim ***** válasza:
A régi világ más volt. Ott az volt az alap, hogy senkinek nincs semmije, 10-en élnek egy 2 szobás házban, épphogy kaja jut mindenkinek (ha jut), szinte mindenki 8 általánost végzett, vagy legfeljebb még valami szakmát, aztán húzták az igát, és valahogy elvergődtek hónapról hónapra. Ma ezt szegénységnek hívják, és önként erre ítélni a családodat, hát...
2022. jún. 16. 07:09
 30/50 anonim ***** válasza:
29es és volt, aki kitört. Galamb, Arnold és még lehetne sorolni.
2022. jún. 16. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!