1 millió feletti fizetéssel lehetséges családi házhoz jutni manapság?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 18:03
2/15 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme?
Elég sok ember vásárol családi házat Magyarországon, bőven 1 milliós fizetés alatt.
3/15 anonim válasza:
"Ennek a kérdésnek mi értelme?"
Semmi. Egy újabb nyivákolás jön majd a kérdezőtől, hogy nem tud 80-100 milliós családi házat venni egyedül, hitel nélkül.
4/15 anonim válasza:
szerintem lehet havi netto 500ból is összerakni, mármint ha annyit teszel félre 6-8 évig és utána kis hitellel indítasz
5/15 anonim válasza:
Milyen értékű családi házat szeretnél? Mennyit tudsz félretenni havi szinten? Mennyi a megtakarításod az önerőd? Szeretnél hitelt felvenni hozzá?
6/15 anonim válasza:
1 millió feletti fizetésből simán. Még fél milliós fizetésből is elég könnyen lehet jó minőségű házat venni, alatta viszont már problémásabb.
7/15 anonim válasza:
Hogyne lehetne, 0 forintos fizetessel is lehet ha van jo sok millio megtakaritasod...
8/15 anonim válasza:
Nem lehetetlen, tehát lehetséges.
9/15 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék házat venni. Apámról van szó, aki már egy ideje 1 millió felett keres, de egy rossz albérletben lakunk évek óta.
Kérdeztem tőle, hogy szeretne-e saját házat a jövőben, azt mondta már rajta van az ügyön.
2022. máj. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!