Lányok, 650.000 forintos (nettó) fizetéssel hogyan élnétek?
Figyelt kérdés
Milyen életszínvonalat biztosítanátok magatoknak, mire költenétek, hol és hogyan élnétek?
Csak nők válaszára vagyok kíváncsi, köszönöm.
2022. máj. 19. 14:57
1/16 anonim válasza:
Elmennék minden hónapba műkörmöshöz, fodrászhoz, jobb minőségű ruhákat vásárolnék magamnak. Ékszerek, nyaralás, plasztika.
2/16 anonim válasza:
Takaréklángon. Utánaszámolva heti 5 vendéggel keresnék ennyit. Persze aki igénytelenebb annak nyilván többet kell ennyi bevételért vállalnia, mind ügyfélben, mind extra szolgáltatásban.
3/16 anonim válasza:
2.: fodrász vagy?
Az a siralmas, hogy bruttó 650-nek is örülnék pedig...
4/16 anonim válasza:
Barátnő feelinges szolgáltatással lehet annyit keresni heti 5 ügyféllel.
5/16 anonim válasza:
Egy szinttel mindig alacsonyabb színvonalon. Nem mindegy, hogy a lakhatás megoldott vagy sem. Ha nem, akkor még jobban spórolva. Minőségi élelmiszerben és testmozgásban nem spórolnék. Fodrászhoz évente kétszer, kozmetikushoz évente egyszer járok. Ruhában inkább kevesebb, de minőségi, jól kihasználható ruháim vannak. Havi egy-két kultúrprogram (kiállítás, színház, mozi), egy-két étterem vagy cukrászda. Egyébként én otthon is jól érzem magam. Olvasok, sütők. Mostanra már több nettó mellett is így élek, csak belefér egy-egy drágább ékszer vagy műtárgy (festmény) is.
6/16 anonim válasza:
Nem változtatnék semmit a mostani életemhez képest, csak többet raknék félre havonta.
Jelenleg havi 400 nettó.
Maradnék az agglomerációban falun, arra költenék amit szeretek, stb.
7/16 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy, ahogy eddig, csak hamarabb lenne saját lakásom. Talán annyi változás lenne, hogy több zöldséget és gyümölcsöt ennék, több éttermet kipróbálnék és gyakrabban járnék színházba. Ezzel még mindig legalább 250ezerrel többet tudnék félrerakni egy hónapban, szóval ennyi asszem belefér. Ja, jó lenne ilyen fizetés.
8/16 anonim válasza:
A privátra válaszolva, természetesen nem örülnék, ha egy szub pasi önként adná nekem ezt a pénzt. Majd megkeresem én is idővel, illetve van egy normális, egyenlőségen alapuló párkapcsolatom is, ahol szépen együtt gyűjtögetünk ezekre.
9/16 anonim válasza:
Nekem is írt a szub pasi, de végül kiderült a privát üzenetek során, hogy homár xd
10/16 anonim válasza:
Szánalmas, hogy valaki így akar csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!