Pályakezdőként 100-105 ezer forintos nettó fizetéssel elégedett lennél?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 20:37
1/22 anonim válasza:
Attól függ, milyen szakmád/diplomád van.
De tudni kell: manapság jogászok is örülnek, ha kapnak ennyit kezdőként egy ügyvédi irodában.
2/22 anonim válasza:
Igen, majdnem ennyi a bruttóm.
4/22 anonim válasza:
nem. de en nem vagyok atlagos, ugyhogy ha neked jo akkor jo :) a lenyeg hogy neked tetszen az osszeg :)
5/22 anonim válasza:
Örülnék.(Persze nem 3 diplomával és 5 nyelvvizsgával,de nekem nincs is ennyi).
Nekem tökéletes lenne. És egyébként ebben a helyzetben nem engedheti meg magának szinte senki, hogy válogasson a munkák közt és ne örüljön annak, ami van.
Személy szerint munkám sincs, álláskeresés közepén vagyok pályakezdőként, de ha ennyit kereshetnék most, nagyon boldog lennék!:)
6/22 anonim válasza:
Nekem ennyi volt pályakezdőként, boltban eladóként.
7/22 anonim válasza:
Örülnék, ha lenne egyáltalán vmi melóm és 15 év munkaviszonyom van, egyetemi diploma (2 db), nyelvvizsga (2 db ffokú). De semmi nincs. :-(((
8/22 85469 válasza:
én tényleg nem értelek titeket, egy osztrák a kutyájára költ ennyit..
9/22 anonim válasza:
Én az etióp gyereket nem értem... Annyiból eszik egész hónapban, mint amennyit mi költünk 1 hét alatt a kutyánkra...
10/22 anonim válasza:
nettó 105 simán, én bruttó 110 ért dolgoztam jó ideig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!