Gépészmérnök pályakezdőként reális 150-160 ezer forint nettó havi fizetés Kelet-Magyarországon?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:18
1/6 anonim válasza:
Igen. Az egyik legkeresettebb szakma Európában. A bruttó kezdő bér kb 230 ezer Ft, ez 150 ezer nettónak felel meg.
2/6 anonim válasza:
Én nem tudom viszont tudok egy jó tanácsot adni. Ha felajánlottak egy állást ekkora fizuval fogadd el. 2 évig ha sikerül ott dolgoznod én a helyedbe továbblépnék. Jön a Mercedes, Audi új szárnya felépül(bő 1800 embert vesznek fel), az opel is bővít. 2 éves tapasztalattal már esélyes, hogy felvesznek és a fizetésed minimum megduplázódik(ha értessz a szakmádhoz). Én ezt tenném. Ennyi pénzért meg már érdemes költözni illetve nem nehézkes egy albérletet fenntartani.
3/6 anonim válasza:
igen,ennyi (legalábbis borsod két legnagyobb cégét nézve ahol gépészként dolgohatsz)
4/6 anonim válasza:
ma 07:22
Nagyon igazad van!!!!
Pályakezdőként fogadja el ezt az összeget,2-3év után válogatnak a jobb munkahelyek között,és sokkal többet is fog keresni.
Más:
Vas megyében a Jabil-ben a messziről jött mérnököknek és egyéb irodai dolgozóknak adnak lakbértámogatást,havi 40ezret!+ havonta 1x haza utazást is fizetnek ha valaki vonattal vagy busszal megy haza.
Más cégeknél lehet ilyen?
Mert ha igen ez nem rossz dolog.:)))
5/6 anonim válasza:
Második válaszoló: biztos, hogy megduplázódik? Milyen szakterületen? Gyártás, min.bizt., CAD, CAE, karbantartás, egyéb fejlesztés stb?
6/6 anonim válasza:
Igen. Én közel 20 év munkaviszonnyal, főiskola és kiváló minősítésű diplomával, Igaz, nem műszaki területen, nyelvvizsgával keresek 120 e-t, főállásban.
Azt gondolom, pályakezdőként az induló kereseted reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!