Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gépészmérnök pályakezdőként...

Gépészmérnök pályakezdőként reális 150-160 ezer forint nettó havi fizetés Kelet-Magyarországon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Az egyik legkeresettebb szakma Európában. A bruttó kezdő bér kb 230 ezer Ft, ez 150 ezer nettónak felel meg.
2010. nov. 19. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom viszont tudok egy jó tanácsot adni. Ha felajánlottak egy állást ekkora fizuval fogadd el. 2 évig ha sikerül ott dolgoznod én a helyedbe továbblépnék. Jön a Mercedes, Audi új szárnya felépül(bő 1800 embert vesznek fel), az opel is bővít. 2 éves tapasztalattal már esélyes, hogy felvesznek és a fizetésed minimum megduplázódik(ha értessz a szakmádhoz). Én ezt tenném. Ennyi pénzért meg már érdemes költözni illetve nem nehézkes egy albérletet fenntartani.
2010. nov. 20. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
igen,ennyi (legalábbis borsod két legnagyobb cégét nézve ahol gépészként dolgohatsz)
2010. nov. 20. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

ma 07:22

Nagyon igazad van!!!!

Pályakezdőként fogadja el ezt az összeget,2-3év után válogatnak a jobb munkahelyek között,és sokkal többet is fog keresni.

Más:

Vas megyében a Jabil-ben a messziről jött mérnököknek és egyéb irodai dolgozóknak adnak lakbértámogatást,havi 40ezret!+ havonta 1x haza utazást is fizetnek ha valaki vonattal vagy busszal megy haza.

Más cégeknél lehet ilyen?

Mert ha igen ez nem rossz dolog.:)))

2010. nov. 20. 23:36
 5/6 anonim válasza:
Második válaszoló: biztos, hogy megduplázódik? Milyen szakterületen? Gyártás, min.bizt., CAD, CAE, karbantartás, egyéb fejlesztés stb?
2011. júl. 10. 22:42
 6/6 anonim válasza:

Igen. Én közel 20 év munkaviszonnyal, főiskola és kiváló minősítésű diplomával, Igaz, nem műszaki területen, nyelvvizsgával keresek 120 e-t, főállásban.

Azt gondolom, pályakezdőként az induló kereseted reális.

2012. szept. 19. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!