Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőként 100-105 ezer...

Pályakezdőként 100-105 ezer forintos nettó fizetéssel elégedett lennél?

Figyelt kérdés

2012. szept. 15. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Ez attól függ, hogy ki honnan jött, milyen végzettsége/tapasztalata van. Én pl. hajóztam (pincér-báros), utána szintén külföldön dolgoztam (recepciós), aztán hazajöttem, egyetemre jártam. 2 nyelvet beszélek, második egyetemet végzem, és bár dolgoztam már, mégis pályakezdő lennék a szakmámban. Viszont azt mondom, h nem, nem lennék elégedett ennyi pénzzel azok után, hogy mennyit tanultam/tanulok, és azok után, hogy mennyi pénzt kerestem évekig. Le tudok adni, ha kell, de a minimum szint nekem az olyan havi 150-180 lenne nettóba. Ennyivel elégedett volnék.

DE- valaki említette az ügyvédbojtár- dolgot- ha muszáj, és nincs más, akkor igenis meg kell tenni azért, hogy később jó legyen. Az ügyvédbojtár is elmehet bárosnak vagy pincérnek, és kereshet havi félmillákat külföldön, de akkor nem lesz ügyvéd. (amivel, ha szerencséje van, kereshet szintén ennyit évek múltán)

2012. szept. 18. 15:55
 12/22 Zoltán491 válasza:
Szerintem igen. Én több évtizedes szolgálattal sem kaptam többet (csak akkor, ha esetleg a túlóráimat kifizették).
2012. szept. 18. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Ilyen árak mellett ebben az országban min. 150 nettot kellene keresnie az embereknek. Az más kérdés, h ettől messze vagyunk. Én akkor lennék elégedett, ha annyi lenne a nettóm. Persze most majdhogynem a bruttóm annyi, amennyit a kérdésben írtál. Szóval hiába írtál többet, mint amennyit keresek, nem lennék vele elégedett.
2012. szept. 19. 06:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, egy pályakezdő hogyan tud kijönni ennyi pénzből? Már ha ki lehet egyáltalán...
2012. szept. 20. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Valszeg úgy, hogy Pán Péter!
2012. szept. 20. 20:09
 16/22 MrPifta ***** válasza:
kezdő mérnök vagyok, nem lennék elégedett. Több is a bérem valamennyivel, de azért ne a duplájára gondolj
2012. szept. 23. 12:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Én pályakezdőként elvállalnék ennyi pénzért munkát, és munka mellett keresnék jobb lehetőséget. Ugyanis a semminél ennyi is jobb!!
2012. szept. 23. 16:16
 18/22 anonim válasza:
Ha van annyi eszed/(tek) és persze némi tartalékotok akkor húzzatok ki az országból, mert itt hatalmas problémák lesznek, ami most van csak kezdet...
2012. szept. 23. 19:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Jah ez az. Én 3,5-4,5 nap alatt keresek ennyit külföldön és az egészet félrerakhatom ha akarom... sajna beszippant picit a vásárlás, persze a fizetésem mellett eltörpül a röpke 37000-es "csak körülnézek" a boltban vásárlás.

Otthon erre egy évet gyűjtött volna szegény anyám...

2012. szept. 23. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:
45%

Nem,dolgoztam annó ilyen szakmai gyakon programozóként elég is volt 4hónap,még a 3-szorosa is kevés.

Kinek mi elég.

Ezér kell magadat képezni,hogy ennek minimum az ötszöröse legyen,és simán lehet csak oda kell tenned magadat és félre tenni minden mást.

Azt nem értem akinek 2 felsőfokú nyelvvizsgája van és diplomája is az mit csinál még itthon,könyörgöm,kint ennek a 10-szeresét kapná.

2012. okt. 31. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!