Férfiként ennyi fizetéssel ilyen munkával lehet valahogy családod alapítani vagy muszáj váltanom?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok és közigazgatásban dolgozom 233 ezer nettó fizetésért jelenleg imádok itt lenni, nyugalmas a munka nem dolgozom magam halálra, Nagyon jók a kollégák, váltani nem szeretnék. Jelenleg nincs barátnőm, de lassan jó lenne egy lány és családot alapítani ennyi idősen valahogy meg lehet így oldani?2022. jún. 10. 13:31
1/50 anonim válasza:
Ennyivel nem lehet, kevés lesz. Mindenképp váltani kell.
2/50 anonim válasza:
ki kell lépned a komfortzónából.
3/50 A kérdező kommentje:
De jobb ha halálra dolgozom magam és 50 évesen szívrohamot kapok?
2022. jún. 10. 13:38
4/50 anonim válasza:
"De jobb ha halálra dolgozom magam és 50 évesen szívrohamot kapok?"
Édesapám a "halálra dolgozom magam" kategória, és évtizedekig, sajnos még keserves fizetésért is csinálta, aztán még sem kapott még szívrohamot, 57 éves.
5/50 anonim válasza:
egy kis munkától nem fogsz szívrohamot kapni, ergye dolgozni.
vagy csak azét tetted fel a kérdést hogy megnyugtassunk jó ez neked meg a stb sallang duma?
6/50 anonim válasza:
Ezt alaposan elqrtad. Pont fordítva kell csinálni, amikor már minden megvan (lakás, kiadott lakás, tartalék, kocsi) akkor kell állami szférába menni. A váltás ráadásul a másik irányba általában lehetetlen is, ki fog onnan felvenni azt nem tudom. Én pont 40 évesen kezdtem a MÁV csoportnál dolgozni, de addigra már mindenem megvolt, elvagyok egy normál fizu feléért nyugdíjig. A kollégák segítettek belerázódni, hogy értelmes munkát nem kell végezni, csak teljen le a munkaidő 🤗
7/50 anonim válasza:
"De jobb ha halálra dolgozom magam és 50 évesen szívrohamot kapok"
Nyilvan csak ez a ket veglet van. 233 nettoert dolgozol, vagy halalra dolgozod magad es 50 evesen szivrohamot kapsz. Zsenialis meglatas.
8/50 anonim válasza:
Ez havi szinten 583 euro mai arfolyamon. Azt hiszem ez mindent megvalaszol a kerdesedben.
9/50 anonim válasza:
Elég a nettó 233 családalapításhoz, ha van már egy saját tehermentes lakásod és minimum 5-10 milliód félretéve :D
10/50 anonim válasza:
És mi az elképzelés, hol és hogyan élsz ennyiből a családoddal? Anyukádnál a gyerekszobádban? Mert ennyiből se albérletre, se törlesztőre nem fussa, ha a feleséged is keres ennyit, akkor épphogy éhen nem haltok, de váratlan kiadás ne csússzon be, mert az már nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!