Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi havi fizetéssel lennéte...

Mennyi havi fizetéssel lennétek elégedettek?

Figyelt kérdés

A realitás talaján maradva. (Igen, én is havi 10 millió nettóval, de nem reális.)

Azt is írjátok le, hogy mit dolgoztok és abban a munkakörben mennyi fizetéssel lennél megelégedve.

2022. máj. 30. 15:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A mostani fizum se rossz, tekintve, hogy elég nyugis a meló, de olyan 1,4 millió bruttóval már teljesen elégedett lennék.
2022. máj. 30. 15:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Nettót írjunk, tudom, a bruttó professzionálisabb, de itt a konkrét számlára érkező pénz érdekel.
2022. máj. 30. 15:15
 3/25 anonim ***** válasza:
26%

Nettó 1550 ft-os órabérrel havi max 280 munkaórával a jelenlegi 1150 ft-os nettóm és havi 360 munkaórám helyett.

Portás.

2022. máj. 30. 15:22
 4/25 anonim ***** válasza:
80%

Elégedett vagyok a mostanival is. Látom volt csoporttársak, évfolyamtársak fizetéseit, ahhoz képest most is átlag felett keresek, és a melóba se szakadok bele. Viszont tanultam épp elég HR-t, azt is tudom, hogy hiába emelnék meg bármekkorára a fizum, pár hónap elteltével, a boldogságom és elégedettségem visszaállna a mostani szintre.

Viszont ha ezektől elvonatkoztatunk, azt mondanám, hogy mai árszínvonal mellett nettó 600 már azt gondolom, számottevő változásokat tudna hozni az éltembe.

2022. máj. 30. 15:31
 5/25 anonim ***** válasza:
15%

Ha írok egy összeget, aztán rávágod, hogy irreális, annak ellenére, hogy leírom mellé csak azt, hogy mit dolgozom... Tudod mit?

NEM RÁD TARTOZIK.

2022. máj. 30. 15:36
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Nettó 700, amivel elégedett lehetek, mert csak a külföldi haverok keresnek többet, az itthoniak kevesebbet (nincs közeli programozó, it-s haver, se burkolofodrástheggesztő :D)

Viszont hiába számít jónak, így is lassan haladok a céljaimmal :(

Szerintem ha a bruttómat nettóra tudnám váltani, elégedett lennék (1,1m nettó)

2022. máj. 30. 15:38
 7/25 anonim ***** válasza:

Elégedett vagyok a mostanival, túl vagyok fizetni.

Úgyhogy a magasabb fizetéssel már nem lennék még inkább elégedett.

Most az motivál, hogy legyen mondjuk havi 200ezer Ft munkától független lényegében passzív bevételem, egyfajta védőhálónak, ha a 7 bő esztendő végetér.

2022. máj. 30. 15:46
 8/25 anonim ***** válasza:
19%
Pályakezdőként jelenleg 400 nettót kapok, ez nem rossz, de ahhoz az életszínvonalhoz, amire jelenleg szükségem lenne, kb nettó 650-700 kell, szóval még tanulok pár komolyabb képzésen meló mellett. A 650 meglesz remélem még a nyáron a melóban, de bruttóban csak sajnos.
2022. máj. 30. 15:47
 9/25 anonim ***** válasza:
8as,mi a szakmad és mit dolgozó, és hol? Természetesen nem kell cegnev, csak h vidék vagy BP.
2022. máj. 30. 16:22
 10/25 anonim ***** válasza:
Dolgozó az dolgozol akart lenni 😅
2022. máj. 30. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!