Mennyi havi fizetéssel lennétek elégedettek?
A realitás talaján maradva. (Igen, én is havi 10 millió nettóval, de nem reális.)
Azt is írjátok le, hogy mit dolgoztok és abban a munkakörben mennyi fizetéssel lennél megelégedve.
Nettó 1550 ft-os órabérrel havi max 280 munkaórával a jelenlegi 1150 ft-os nettóm és havi 360 munkaórám helyett.
Portás.
Elégedett vagyok a mostanival is. Látom volt csoporttársak, évfolyamtársak fizetéseit, ahhoz képest most is átlag felett keresek, és a melóba se szakadok bele. Viszont tanultam épp elég HR-t, azt is tudom, hogy hiába emelnék meg bármekkorára a fizum, pár hónap elteltével, a boldogságom és elégedettségem visszaállna a mostani szintre.
Viszont ha ezektől elvonatkoztatunk, azt mondanám, hogy mai árszínvonal mellett nettó 600 már azt gondolom, számottevő változásokat tudna hozni az éltembe.
Ha írok egy összeget, aztán rávágod, hogy irreális, annak ellenére, hogy leírom mellé csak azt, hogy mit dolgozom... Tudod mit?
NEM RÁD TARTOZIK.
Nettó 700, amivel elégedett lehetek, mert csak a külföldi haverok keresnek többet, az itthoniak kevesebbet (nincs közeli programozó, it-s haver, se burkolofodrástheggesztő :D)
Viszont hiába számít jónak, így is lassan haladok a céljaimmal :(
Szerintem ha a bruttómat nettóra tudnám váltani, elégedett lennék (1,1m nettó)
Elégedett vagyok a mostanival, túl vagyok fizetni.
Úgyhogy a magasabb fizetéssel már nem lennék még inkább elégedett.
Most az motivál, hogy legyen mondjuk havi 200ezer Ft munkától független lényegében passzív bevételem, egyfajta védőhálónak, ha a 7 bő esztendő végetér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!