Valóban ennyit ér egy gazdasági diploma?
Nekem ugyan csak Bsc-m van és ha minden jól megy, szeptembertől kezdem a ráépülő Msc-t. Mellette hobbiból elkezdtem programozni tanulni, mert úgy gondolom, hogy jó lenne több lábon állni.
Viszont Én vidéken élek, szintén munkát keresek, de úgy érzem, kevés lehetőség van a régióban. Milyen cégeknél próbálkoztál eddig?
A pwc-nél lett volna lehetőségem, de sajnos nem támogattják annyira a ho-t, amennyire az jo lett volna.
52
Gázlángolás egy létező jelenség a gaslighting tükörfordítása. Rendben, igen arrogáns taknyos vagyok. Talán a cipőmet letisztíthatod, ha gondolod.
51
Tanácsadásban próbáltam elhelyezkedni, ezen belül a junior szint alatti, asszisztensi pozikra is beadtam. Aztán reporting, kontroller-támogatói helyekre adtam be. Multisabb magyar és tisztán multi cégekhez jelentkeztem. Néztem FMCG-ket meg a big4 cégeket (a pwc is ilyen), viszont ott többnyire szenior vagy több év nagyon specifikus szakmai tapasztalatot kértek így be se adtam. Persze volt, hogy ilyenekre is beadtam de azonnal jött a karrier oldalra az elutasító jelzés. Ezért is akadtam ki sok kommenten, mert pontosan úgy próbálok elindulni, hogy szinte csak nagyon kezdő állásokra adom be. Mégsem jön össze semmi.
55
Anyukámmal járok el segíteni a munkájában, valamint a család segít. Viszont mivel tisztában vagyok a helyzetemmel, így se utazni, se bulizni nem járok el, ruhákat is csak akkor vásárolok, ha már nagyon muszáj. Valamit valamiért.
#55 én 3 hónapig fizetetlen gyakornok voltam egy nagy tech cégnél és 3 hónap után átvettek fejlesztőnek, igazi fizetős teljes állásba.
26 évesen, de simán kibírható volt, ugyanis több milliót tudtam összegyűjteni egyetem alatt. :D Persze csóróként nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!