Valóban ennyit ér egy gazdasági diploma?
8: ha ennyi megkeresésed van ami egész komoly akkor vállald el.
9: van linkedinem
12: Nem akarok senkivel vitába szállni, sértegetésbe és személyeskedésbe se akarom fordítani a beszélgetést, de azért érdekelne, hogy milyen pozíciókra, és honnan hívnak titeket. Elég komoly önéletrajzom van, elég jól beszélek angolul (nem, nem makogva, nem csak egyszerű jelenben, alap szókészlettel). Igen, az már a kérdésem kifejtéséből is kiderült bizony, hogy amikor alácélzok, az interjún ki is derül, hogy ez nem nekem való hely.
Egy rakás ismerősöm SSC-zik most is és konkrétan munkaidőben nálam csövelt az egyik ilyen barátom és főzicskéltünk, beszélgettünk egész nap. Nem mondom, hogy ez az abszolút általános, de azért lássuk be: egy SSC a funkciójából eredően is egy olyan munkahely, ami elég nagy teret enged a potyautas viselkedésnek, amivel a jelentkezők tisztában is vannak.
Nem lehet hogy a hozzáállásoddal van baj? Hogy te ezt már eldöntötted kb hogy úgy se jön össze? Esetleg nem úgy kommunikálsz mikor felhívnak?
8as válaszoló segítőkészen felajanlotta azt hogy beszélget veled privátban tapasztalatokról, meg tippeket ad, de egy köszönöm helyett egy egész flegma, ha ennyi megkeresésed van vállald el választ adtál.
Lehet a stílusodon kellene valamit változtatni?
A hozzászólásaid elolvasása után én sem csodálkozom, hogy nem vesznek fel, ha esetleg az álláskeresés során is ilyen stílusban lépsz fel... Nagyképű és flegma vagy.
(Első voltam)
Hát ... rengeteg közkgazdász van...
Amúgy vedd figyelembe, hogy az átlag magyar picivel több mint 1 éven át keresi azt az állást, amit hosszútávon fog végzeni.
Én is hihetetlennek tartom, de barátnőm egyetemen tanult pont erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!