Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel?

XXNeonSmashXx kérdése:

Miért nem vesznek fel?

Figyelt kérdés

Álláskereső vagyok kb. másfél hónapja. Elsősorban fejlesztői állást keresek (PHP-ban van 1-2 év tapasztalatom), junior szinten vagyok.

Minden nap beadom valahova az önéletrajzomat egész magyarország területén, néha külföldre is, de csak első körös, max 2. körös interjúre jutok el, vagy teszt feladatot adok be. Visszajelzésnek kapom, hogy más jelentkezőkkel folytatják a felvételt, vagy vissza se szólnak.

Ttechnikumi végzettségem van és folyamatban van egy GDF FOKSZ, majd később tervben egy BSc..stb.

Bérigénynek bruttó 500.000 - 600.000 Ft-ot adok meg.

Eddig azt gondoltam, hogy a szakmámban sokkal egyszerűbb az elhelyezkedés.

2022. máj. 1. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%

Ideje lenne azzal a linkedin profillal kezdeni valamit.

1) informatikus ne egy ilyen életlen képet tegyen fel, pláne ne úgy, hogy a körben látszik a kép széle!

2) linkedin linkedből tüntesd el a számsort!

3) email címben ne a beceneved legyen!

4) ez nem fészbúk, nem kell minden szart megosztani

5) ideje kapcsolatokat építeni - fejvadászok, kollégák, szakmai csoportok!

6) tedd fel az önéletrajzod a profilodba! (Az nem lehet rossz, hisz behívnak interjúra)

7) referenciákat szerezz és linkelj referenciamunkákat a profilba!

8) education-nél tessék beírni röviden, mit tanultál! /experiencenél meg a főbb feladataid!

9) linkedin prémium 1. hónap ingyen van, linkedin learningen minimum annyi szakmai anyagot megnézni és vizsgázni, amennyi ebbe belefér - de amúgy se olyan drága - kapsz okleveleket a tanfolyamról… azt mutatja, hogy nyitott vagy a tanulásra

2022. máj. 2. 21:21
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
A random megosztásoknak tényleg nincs értelme, de az email cím szerintem rendben van. Én a nicknevemet használom az email címemben, mert a nevem már foglalt volt és nem akartam számot bele. Sose volt hátrányom belőle.
2022. máj. 3. 11:27
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs baj az e-mail címmel, előbb olvastam az ezt kritizáló kommentet, ezért ilyen sajt123, csocsi32 meg hasonlókat képzeltem, de hagyományos keresztnév hagyományos és rövid becézése magán e-mail címben linkedinen is rendben van.
2022. máj. 3. 12:39
 24/24 Thunderfairy ***** válasza:
16%
Miért kelett 2-szer hajszálpontosan ezt megkérdezned 2 külőn kategoriába???
2022. máj. 6. 15:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!