Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik építkezésen kint dolgozna...

Akik építkezésen kint dolgoznak, az érdekel, hogy működik mire kell figyelni (bejelentés, munka, fizetés) hogy néz ki egy nap?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy épületgépészeti cégnél dolgozom, 280-as nettóért, viszont csak bent ülünk a raktárban semmit nem csinálunk. Mivel ez a fizetés semmire nem elég, megcsináltam egy burkoló szakmát estiben, illetve érettségivel is rendelkezem.

Beszéltem egy ismerős szakemberrel, aki vállalkozóként dolgozik építkezésen, és mondta, hogy tudnék menni napi 20 ezres fizetésért. Ki fogok lépni a jelenlegi munkahelyemről.

Jövő hét pénteken megyek egy próbanapra, hogy belelássak hogy működik egy napjuk, megbeszélni a részleteket stb.

Vele és a csapatával dolgoznék, de mivel szakmai tapasztalatom nincs sok 24 évesen, így nem tudom hogy lesz, mit várjak?

tegnap 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:
64%

Bejelentés?

Épìtőiparba alap hogy bejelnt minimàlra a többi meg zsebbe.

tegnap 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!