Ti dolgoznátok építkezésen?
Ha nem muszáj nem, de ha a megélhetésem múlna ezen nyilván elviselném.
Szar nehéz fizikai munka, nyakig gázolsz a koszba, tiszta mocsok leszel, télen megfagysz mert általában fűtetlen helyen dolgozol, vagy kültéren, nyáron megsülsz és rátapad a bőrödre a töménytelen kosz és mocsok. A segédmunkások de sokszor a szakik is bárdolatlan primitív bunkók, alkesz trógerek. (tisztelet a kivételnek)
Nem.
Most vagyunk túl egy "sima" lakásfelújításon, jó sok évre elég volt, ha meglátnék egy spaklit, rosszul lennék.
Mármint segédmunkásként?
Kizárt. Most végzünk egy kb. 100 nm-es ház építésével a családban. Sok mindent magunk csináltunk meg szabadidőben, meg hétvégén. Elég is volt. Én szinte biztos, hogy kulcsrakészen fogok házat venni ezek után.
Brutál kemény munka. Fizikailag is könnyen kicsinál rövid idő alatt.
3/5: "Alja munka, alja embereknek."
Ugyan miért alja? Kibontakoznál?
Nem teszed úgy veszem a cipőd nagyobb mint az IQ-d
Te mint értelmiségi! hmmm
En epitkezeseken dolgozok szakemberkent.
Nehez munka de nekem a valtozatossag tetszik benne hogy kulonbozo helyeken dolgozunk. Dolgoztam korabban boltban de az unalmas mert midig ugyan oda mesz, ugyan azt csinalod, stb es meg a fizetes is rosszabb volt.
Az igaz hogy sok a troger, alkoholista.
8-al egyet értek. Ebben a cipőben járok Én is.
Szeretem a változatosságot, tudok az emberekkel bánni.Anyagilag sem panaszkodom, a gondolata sem merült fel, hogy ki menjek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!